Sürgősen műtőssegédet keresnek az érd szakrendelőben. Az intézmény főigazgatója a Facebookon tette közé, hogy az utolsó műtőssegéd is felmondott, amiatt február 1-től elmaradnak a beavatkozások.

Felmondott a műtőssegéd

„Nagy bajban vagyunk, egyetlen műtőssegédünk tegnap beadta felmondását. Műtőssegéd nélkül a szemészeti műtéteken kívül más beavatkozást nem tudunk végezni, így a műtétek (hacsak nem találunk két héten belül egy „kész” utódot) nagy része február 1-től elmarad. Az érintett betegeket kollégáim ma elkezdik telefonon értesíteni” – ezt írja az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója a Facebookon.

Műtőssegédet keresnek

Bárány Zsolt azt írja, emiatt sürgősen műtőssegédet keresnek az egynapos sebészeti műtőbe. Az állás betöltéséhez 8 általános megléte szükséges, egészségügyi tapasztalat előny ugyan, de annak hiánya nem kizáró ok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Képzést biztosítanak

„Az állást betöltő a sikeres betanítás és próbaidő után, a mi költségünkön, műtőssegédi képzésen vesz részt. (Miután ennek törvényi előfeltétele az érettségi, így ezt csak érettségivel rendelkező jelentkezőnek tudjuk biztosítani)” – írja a főigazgató.

Magas bér

Az intézmény vezetője azt ígéri, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszony alapján történő besorolás szerinti bért jelentősen meghaladó fizetést tudnak biztosítani, de pontos összegről nem ír bejegyzésében.

Itt lehet jelentkezni

„Amennyiben Ön érdeklődik az egészségügy iránt és egy vidám, a gyógyítás iránt elkötelezett csapat tagja szeretne lenni, jelentkezését leadhatja a [email protected] címen. Telefonon érdeklődni Fodor Károlyné intézeti vezető főnővérnél lehet a (23)365-232/144-es melléken” – zárja sorait Bárány Zsolt.

Műtőssegéd feladata

A műtőssegéd (műtős vagy műtősfiú) a kórházak általános, központi vagy speciális műtőiben dolgozik. Feladata a műtétek során használt technikai eszközök és berendezések előkészítése, irányítás melletti működtetésük. Továbbá betegszállítás és fertőtlenítési feladatok elvégzése.

Egynapos sebészet

Az egynapos sebészeti ellátás olyan speciális, a kórházi kezelést kiváltó ellátás, amely speciális -a kórházi körülményekhez hasonló- feltételeknek megfelelő intézményben 24 óránál rövidebb ellátási időt igényel. Az egynapos sebészet nem keverendő össze az ambuláns sebészettel.

Érden működik

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény Érden működik. Az egynapos sebészet mellett több tucat szakrendelés is elérhető az érdi, tárnoki, sóskúti és pusztazámori állandó rendelkezők számára. Emellett az intézmény a Százhalombattán élők mammográfiai és tüdőgyógyászati szűrését is végzi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook/Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény