Közös fotón jelent meg Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, az FTC elnöke Ruzsa Magdival, Kozsóval, Hevesi Tamással, Dér Henivel és a mirigyes Sipos Péterrel. A népszerű zenészek a Fradi miatt álltak össze, hiszen mindannyian a csapat drukkerei és a nevüket adták A nagy Fradi lemez: „a zene ereje” című válogatáshoz, ahol új és újra hangszerelt dalok csendülnek fel.

Sztárok és a Fradi

Az MVM Dome-ban rendezett sajtótájékoztatón bemutatták „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című albumot, amelynek a népszerű lemezlovas, Lotfi Begi a producere. A bemutatón ott voltak a dalok előadói, többek között Rúzsa Magdi, Kozsó, Hevesi Tamás vagy éppen Sipos Péter. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elsők akarnak lenni

Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója, az FTC elnöke elmondta, hogy a Fradi több mint kétmillió drukkerét a zenén keresztül is megszólíthatják. „Mi mindig és mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérel bennünket, mert nekünk ez a klub a mindenünk, az életünk, amit tudunk, azt megtesszük azért, hogy a Fradi a legjobb és a legnépszerűbb legyen, és az maradjon”  – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kubatov Gábor és Ruzsa Magdi a közös kép nagyításán

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kétmillió Fradi drukker

A Fradi első embere hozzátette: kétévente végeztetnek egy vidéki kutató céggel egy-egy felmérést arról, hol tart a Ferencváros, mennyien és mennyire kedvelik. Ezért tudják pontosan, hogy 2,1 millió szurkoló figyeli a Fradit nap mint nap, és érdeklődik a klub iránt.  

Szokatlan eszközök

„Az FTC sokkal több, mint egy sportklub, egy rendkívül komoly márka. Számos eszközt alkalmazunk, amikor igyekszünk népszerűsíteni a klubot. Elismerem, akad köztük olyan, ami elsőre szokatlannak tűnik, de mi hiszünk abban, hogy ezek hasznosak.” – mondta az elnök. Kubatov hozzátette: komoly igény van Fradi ágyneműhuzatra, kávékapszulára, vagy éppen egy Fradi mesekönyvre és olyan lemezre is, mint ami most készült el.

Sipos Péter, Dér Heni, Náksi Attila a közös kép nagyításán

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Közös szenvedély

Az album producere és megálmodója a közismerten Fradi-szurkoló Lotfi Begi, az ország legismertebb, Fonogram – Magyar Zenei Díjas, MTV Music Awards- és Petőfi-díjas lemezlovasa és producere, valamint a Rádió 1 műsorvezetője. Így fogalmazott: „Kubatov Gábor elnök úrral két közös szenvedélyünk van, az egyik a Fradi, a másik pedig a zene!”

Fradi és a zene

A műsorvezető-producer hozzátette: „Sosem volt a véletlen műve, ha a Fradi-meccseken összefutottunk Kubatovval, akkor először a csapat szereplését tárgyaltuk ki, majd egy idő után rögtön a zene mellett kötöttünk ki. Nagyon sokat beszélgettünk egy esetleges Fradi lemez kapcsán és az évek során kialakult egy közös nevező ezzel a projekttel kapcsolatban, aminek a végeredményét mutattuk be most.” – idézi a producert a fradi.hu

Fradi ihlette

A Fradi-lemez különlegessége, hogy a dalok többségét a Fradi ihlette, valamint ezen az albumon lesz először hallható Rúzsa Magdi új slágere, amit a cikkünk alján indíthatsz el. A lemez csaknem 5 ezer forintba kerül, a szurkolók 10%-os kedvezménnyel vehetik majd meg.

Sztárok és a Fradi

A lemezen szereplő további előadók: Caramel, Dér Heni (a bajnokavatón is hallható dalának videóklipje ITT), Pataky Attila, a Hősök (daluk IDE kattintva elérhető), Dr. BRS, Náksi Attila, Kozsó (slágerük ITT hallható), Szasza, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás, dj. Junior, Bűdi Szilárd. Az album online és 5 ezer példányban CD formátumban jelenik meg most, a későbbiekben korlátozott példányban a gyűjtőknek bakeliten is kiadják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Ruzsa Magdi “Olé” című szurkolós nótája

Kiemelt kép: Joós István, a Magneoton Music Group vezérigazgatója (hátul, b3), Lotfi Begi lemezlovas és producer (b4), Kubatov Gábor, az FTC elnöke (bekarikázva), valamint Nyáry Kálmán, Náksi Attila, Sipos Péter, Dj Junior, Dér Heni, Bűdi Szilárd, Kozsó, Szendrey Zsolt, Rúzsa Magdi, Baranyai Dániel, Hevesi Tamás, Ozsváth Gergely és Szakos Krisztián előadók (b-j) “A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című válogatásalbum bemutatóján az MVM Dome-ban 2022. szeptember 13-án. MTI/Szigetváry Zsolt