Eltűnt egy idős, 73 éves bácsi Budapesten. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik, a lakosoktól pedig azt kérik, bárkinek bármi információja van a bácsi hollétét illetően az értesítse a hatóságokat.

A 17. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Csontos József ügyében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint a 73 éves férfi, Csontos József 2023. szeptember 16-án 23 óra körül 17. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Személyleírása

Csontos József 170 cm magas, vékony testalkatú, kék szemű, rövid ősz hajú. Eltűnésekor fekete tréningnadrágot és fekete pulóvert viselt.

Fotón a bácsi:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Csontos József tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Pár napja a Bükkben tűnt el egy férfi

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt néhány nappal ezelőtt eltűnt egy 43 éves férfi a Bükkben. Már drónokkal is kutattak utána és több speciális mentőcsoport is kereste. Végül öt napi keresés után a Spider mentőcsapat kutyája, Hope találta meg, sajnos már holtan.

Riasztás érkezett

A Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat tette közzé a Facebook-oldalán, hogy riasztás érkezett Bükkszentlászlóról. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság arról adott tájékoztatást, hogy a településről egy 43 éves férfi otthonból ismeretlen helyre távozott és életjelet nem ad magáról.

Mindenki segíteni próbált

A rendőrség kért mentőkutyás segítséget, így a Neptun Mentőcsapat Mentőkutyás egysége azonnal reagált a riasztásra és 5 emberrel, 2 kutyával, valamint 3 gépjárművel a helyszínre indult. Az eltűnt személy felkutatásához csatlakozott több helyi lakos, vadászok és a rendőrség munkatársai is, de az első napon nem jártak sikerrel.

Drónokkal, terepjárókkal is keresték

Másnap tovább folytatódott a szervezett keresés, amihez már a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete is csatlakozott több drónnal. A csapat tagjai sűrű, nehezen járható területeket vizsgáltak át, rendőrségi nyomkövető kutya, több területkereső mentőkutya, drón és terepjáró is segítette a munkát.

Bekapcsolódott a Spider Mentőcsoport is

Időközben a helyi lakosok felkérésére vasárnap a Spider Mentőcsoport is bekapcsolódott a keresésbe Lehoczki László vezetésével. A Spider részéről négy ember vett részt a keresésben kutyával – írta a heol.hu portál.

Megtalálták

„Hétfőn, a délutáni órákban Hope nevű kutyánk jelzése alapján megtaláltuk az eltűnt férfit. Sajnos segíteni már nem tudtak” – írta Lehoczki László a közösségi oldalán a múlt héten. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt bácsi – Forrás: police.hu