Erős a járműmozgás a budapesti bevezető utakon. Az M3-as autópályán Bagnál, valamint Mogyoródnál és az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell torlódásra számítani.

Az M0-s autóúton az M1-es felé az M51-es autóút becsatlakozásánál, Dunaharasztinál torpan meg a kocsisor.

Az északi szakaszon a Megyeri hídon is csak araszol a forgalom a 11-es főút felé. Az M2-es autóúti csomópontnál is lassabb a haladás.

Az M7-esen Érd és Törökbálint térségében, valamint a budaörsi bevásárlóközpontoktól lassabb a forgalom a városközpont felé.

A 32-es főúton, Jászfényszaru és Jászberény között is akadozik a forgalom. Lépésben halad a forgalom a 11-es főúton Leányfalunál, illetve Budakalásznál a főváros felé.

Megjavították a MÁV jegyváltási rendszerét. Az állomási pénztáraknál immár zavartalan a jegykiadás. A vonatokon már nem lehet pótdíj nélkül menetjegyet váltani.

Hétfő reggel a jegyváltási rendszer meghibásodása miatt az állomásokon a jegykiadás átmenetileg lelassult. A felszálló utasok a vonatok fedélzetén pótdíj nélkül vásárolhatták meg jegyüket.

MÁV/Utinform/BPK – Kiemelt kép: MTI Fotó