Balra kanyarodásnál pont balra nem nézett a sofőr, a tévedése nagy bajt okozott. Az autója összeütközött egy másik járművel, kórház lett a vége.

Nem számított másik autóra

Információink szerint egy Seat Ibizaval ment egy fiatal pár a Raktárvárosi úton Törökbálint felől Budaörs felé szerdán dél körül. A Vasút utcai elágazást elmondásuk szerint nem gyorsan, nagyjából 60 kilométer per órás sebességgel közelítették meg, ám arra nem számított az Ibizát vezető fiú, hogy a Vasút utcából a stop tábla ellenére eléjük kanyarodik egy másik Seat, egy Cordoba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez a két Seat csattant össze

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Figyelmetlen volt

A másik Seatot egy idősebb férfi vezette, mellette felesége utazott. A sofőr valószínűleg figyelmetlen volt, hiszen balra kanyarodás előtt éppen balra nem nézett.

A szürke Seat is csúnyán összetört

Megpördült az autó

A két Seat a kereszteződésben egymásnak ütközött, amitől a Cordoba megpördült a tengelye körül, az Ibiza pedig balra kisodródott, átugratott a vízelvezető árkon, majd a kerékpárútra csapódott, ahol szerencsére éppen nem tekert biciklis.

Kirobbantak a légzsákok a Seatban

Súlyosabb sérülés

Mind a négy részvevő használta a biztonsági övét, ám az okozó sofőr és utasa megsérültek, a hölgy súlyosabban, ő a mellkasát fájlalta, a biztonsági öv rántotta meg keményen, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők.

Tréleren a Seat

Lábsérülés

A fiatalok közül a jobb első ülésen utazó lány a lábán sérült meg, őt a helyszínen ellátták a mentők, nem kellett kórházba szállítani. A műszaki mentést a törökbálinti hivatásos tűzoltók végezték, valamint áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.