Túl van az első kontrollvizsgálaton Koltai Róbert. A színész-rendező nehéz időszakon ment keresztül tavaly, amikor kiderült, hogy a súlyos betegsége miatt műtétre van szüksége.

Nagyon súlyos volt a helyzet

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy őszintén beszélt betegségéről Koltai Róbert. A népszerű színművész tavaly év végén esett át az agyműtétjén, amikor a helyzet már olyan rossz volt, hogy beszélni és járni is alig tudott.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A műtét volt a megoldás

„Most már nagyon jól vagyok, a műtét volt a megoldás, ami mindent megoldott. A beavatkozás óta megszűnt minden problémám, pedig előtte már beszélni és járni is alig tudtam. De azóta megint napi három-négy kilométereket gyalogolok lendületesen, visszatértem!” – mondta boldogan néhány hónapja Koltai Róbert.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Folyamatos fájdalom

Sokáig nem lehetett tudni, milyen betegség kínozza a művészt. Az orvosok eleinte Parkinson-kórra gyanakodtak, ám végül kiderült, hogy nagyobb a baj: az agyvíz nyom egy idegcsoportot, ami folyamatos fájdalommal jár, ezért műtétre volt szükség. A színész fejében egy úgynevezett söntöt kellett elhelyezni, ami segíti az agyvíz megfelelő áramlását.

Ijesztő volt

„Nagyon ijesztő volt mindkettőnk számára, hogy nem tudtuk pontosan, mi a baj, és természetesen volt bennem félelem a műtéttel kapcsolatban is, de hála istennek, ezen már túl vagyunk – mondta Gaál Ildikó az általa írt Koltai 80 – Filmeskönyv bemutatóján.

Minden rendben!

„A beavatkozás óta teljesen rendben van a memóriám is. Már az első év utáni kontrollvizsgálaton is túl vagyunk, ami kedvező eredményekkel zárult: megállapították, hogy minden rendben van. Gyakran magamon is meglepődök, hogy milyen jól bírom az iramot. Persze, ha fáradtabb vagyok, olyankor azért érzem magamon a kort, de a hétköznapokban sokkal inkább a tenni akarás jellemez” – nyilatkozta Koltai Róbert a Blikknek.

A színházban ismerkedtek meg

A színész csaknem hét éve él boldog párkapcsolatban a kedvesével, akivel egy színházi előadás kapcsán ismerkedtek meg: mindketten ugyanazt az előadást rendezték egymástól függetlenül, és Ildikó mindenképpen szerette volna látni Koltai munkáját, ezért az interneten keresztül felvette a kapcsolatot vele.

Újra filmszerepet kapott

A színész egyébként annyira jól érezte magát a műtét után, hogy még filmszerepet is kapott: krimivígjátékot forgatott.

Legendás színészek egy alkotásban

Kiderült, hogy a filmben olyan színészek kaptak még szerepet, mint Kern András, Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati. „Az, hogy mi összejövünk, hogy egy ilyen csapat együtt lehet, az fantasztikus. Köztük, például Kern Andrissal rengeteget játszottunk együtt, rengeteg estén a Miniszter félrelép, vagy a Balfácánt vacsorára a József Attila Színházban” – mondta Koltai.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Koltai Róbert. Fotó: Youtube