Tóth Gabi újra megszólalt a magánéletéről. Az egyik interjúban azt mondta, hogy sok konfliktusa volt férjével, aki korábban szenvedélybetegséggel küzdött. Az énekesnő bevallotta, ő abban hibázott, hogy a házasságáról mindig csak a szépet mutatta meg a külvilágnak.

Hisz a házasságban

„A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog” – ezt mondta Tóth Gabi Ágai Kis Andrásnak adott interjújában, amely a napokban került fel a YouTube-ra. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem tervez előre

Az énekesnő azt mondta, tervezni már nem tervez előre semmit, noha nagy a boldogságuk Papp Máté Bence táncossal: „Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Volt férjéről is beszélt

Tóth Gabi, volt férjéről, Krausz Gáborról is beszélt az interjúban. „Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni”.

Szenvedélybeteg volt

„Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” -mondta Krausz Gáborról volt felesége.

Voltak konfliktusaik

 „Nagyon más filmet néztünk az életről, és emiatt voltak konfliktusaink, de nagyon bírtam a humorát, meg azt, hogy ő törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen.”

Csalfa feleség

A beszélgetés első részében Tóth Gabi azt mondta, a válása körüli botrányban az zavarta a legjobban, hogy rásütötték a „csalfa feleség bélyeget”, hiába mondta, hogy nem keveredett viszonyba a mostani párjával, amíg együtt élt a volt férjével.

Csak a szépet mutatta

Az énekesnő szerint viszont ő is hibázott, korábban ugyanis kifelé csak a szépet és a jót mutatták a világnak a házasságukról, ezért érhetett mindenkit meglepetésként a válásuk. „Hogy örökké együtt, és semmi nem tud minket szétválasztani, a hurrikán sem tudja ezt a házasságot szétszedni. Én is használtam olyan kifejezéseket akár a blogomban vagy a közösségi oldalaimon, amiből hirtelen jött az embereknek az, hogy akkor ez egy hazug dolog volt. Nyilván ez adott egy táptalajt a felháborodásnak”.

Boldogságot kíván nekik

Tóth Gabi egyébként arról is beszélt, hogy Hannaróza Mikes Annától tanul táncolni, aminek ő nagyon örül, mert nagyon szerette volna, ha a kislánya „a legprofibbhoz jár, és hát az Annánál profibb nincsen”. Az énekesnő szerint Krausz Gábor nagyon összeillik az új párjával, és azt kívánja nekik, hogy legyenek boldogok, „mert lehet, hogy egymással nem működtünk, de az nem jelenti azt, hogy ő mással nem lesz nagyon boldog, mint ahogy én is boldog vagyok a párommal, a Mátéval”. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor – Forrás: Facebook/Orbán Viktor