Egy stadionnál nagyobb területen épít hűtőraktárat az Aldi az agglomerációban. A beruházással bővítik az áruházlánc hűtött termékeinek kínálata is, mert kényelmesebbek lettek a vásárlók és jelenleg erre van nagyobb igény.

Havonta már százezrek olvasnak minket! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését.  Klikk ide!

Az Aldi áruházaiban 2008 óta vásárolhatnak a magyar háziasszonyok. Mára 140 üzlet teljes árukínálatát a biatorbágyi központi raktárból szállítják a boltokba. Ide érkeznek be a beszállítóktól a termékek, illetve innen indulnak az áruval feltöltött kamionok az áruházakba. Eddig mindezt egy ötvenháromezer négyzetméteres bázisról irányították.

2020 első félévére egy nyolcezer nyolcszáz négyzetméretes hűtőházzal bővül az Aldi biatorbágyi bázisa. Az új egységben egy -23 Celsius fokos mélyhűtő és egy 0 Celsius fokos hűtőraktár mellett egy kilenc rámpával rendelkező előhűtőt is kialakítanak.  A raktárban olyan hűtőközeget alkalmaznak, amely egy esetleges szivárgás esetén sem károsítja a környezetet.

Az Aldi a vásárlói igényekhez igazodva növeli a hűtött, kényelmi termékeit, így elkerülhetetlen volt a raktárbázis bővítése. Ma már inkább ezeket a termékeket keresik a vásárlók.

A beruházó azt ígéri, jövő év közepére már közel 600 környékbelinek tud munkahelyet biztosítani.

Kiemelt kép: illusztráció/BudaPestkörnyeke.hu