Az inárcsi testvérpár amióta eltűnt imádott édesanyjuk gyakorlatilag egy szemhunyást sem aludt. Bozsik Máriának múlt héten hétfőn veszett nyoma, azóta életjelet nem adott magáról, a 14 és 22 éves lányai pedig kétségbeesetten várják haza.

Kutyákkal keresik

A két lány, Maggie és Petra a legrosszabbtól tartanak, de a végsőkig bíznak abban, hogy szeretett édesanyjuk hamarosan épségben hazatér. A Blikk megkeresésére a rendőrség az asszony eltűnése kapcsán azt mondta: a 49 éves nő eltűnése miatt körözési eljárás van érvényben. Nyomkereső kutyákkal is próbálkoznak, egyelőre eredménytelenül, de bűncselekmény gyanúja még nem merült fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem ment haza

A portálnak a lányok elmondták, hogy az édesanyjuk Budapestre, egy idősotthonban indult dolgozni, azonban este a szokásos időpontban nem érkezett haza. „Napközben egyszer hívtam, a mobilja ki volt kapcsolva, de azt hittem, csak lemerült. Akkor estünk pánikba, amikor a következő járattal, este tízkor sem érkezett meg” – mondta a lapnak az idősebb lány, Maggie.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón az eltűnt anyuka:

Munkába sem ért oda

Később kiderült, hogy az eltűnése napján a munkába sem érkezett meg, a lányok ekkor hívták a rendőröket, valamint bementek a dabasi kapitányságra bejelentést tenni. „A kamerafelvételek alapján biztosan nem afelé a buszmegálló felé indult, ahol mindig fel szokott rá szállni. Kedden este és szerdán is kijöttek a rendőrök nyomkereső kutyákkal, amelyek szagminta után a közeli erdőbe vezettek, de hiába keresték, nem jutottak eredményre. A húgommal is vissza fognak menni az erdőbe, és közben már a kapcsolatrendszerét is vizsgálják – mondta a portálnak Maggie.

Borzalmas időszak

A lányok kálváriájáról a Bors pedig azt írja, csak egymásra számíthatnak, ugyanis nincsenek közeli családtagjaik, továbbá a nagyszülők sem élnek már, akik segíthetnének nekik átvészelni ezt a borzalmas időszakot.

Reménykednek

„Nagyon-nagyon reménykedünk benne, hogy valamelyik reggel egyszer csak bekopog az ajtón, vagy felhív telefonon, életjelet ad magáról” – mondta a lapnak kétségbeesetten Maggie.

A polgárőrök is keresik

A portál egyébként azt írja, hogy a rendőrök munkáját az inárcsi polgárőrök is segítik, keresőcsapatokat is szerveztek, hogy megtalálják Máriát, ám egyelőre a keresés eredménytelennek bizonyult.

A polgármester is megszólalt

Az ügy kapcsán megszólalt a település polgármestere is, Gál Imre László szintén nagyon aggódik a lányok miatt, valamint a kisebbik lány apja kapcsán elmondta: „Az apuka erőszakos cselekmények miatt nemrég szabadult a börtönből, a feleségét bántalmazta. Illetve folyamatban van egy gyermekelhelyezési per a kisebbik lánnyal kapcsolatban” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt asszony – Forrás: police.hu