Eltűnt egy 47 éves szentendrei férfi. Klein László az ELTE kutatója, élettársa kétségbeesve keresi a Facebookon. A férfi a 7. kerületi munkahelyéről távozott csütörtökön, azóta nem adott életjelet magáról.

Eltűnt a kutató

A rendőrség eltűnés miatt keresi Klein Lászlót, az ELTE Pszichológiai Intézetének munkatársát. Kutatási területe a posztszubkulturális média (fanzine, szamizdat), az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több tudományos írása is megjelent

Az Irodalom Visszavág alapító szerkesztője volt. Írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain.– írja a Facebookon a Litera.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A 7. kerületből tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 47 éves férfi 2021. október 28-án 16 óra 10 perc körül a 7. kerületi Kazinczy utcából ismeretlen helyre távozott.

Személyleírása

Klein László 180 centiméter magas, áltagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt.

Őt keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Szentendrén él élettársával

Klein László élettársával Szentendrén él. Az asszony az egyik helyi lakossági csoportban ezt írta: „Eltűnt a párom, Klein László. A pesti munkahelyről távozott tegnap du, azóta nem láttuk. Sokan ismeritek itt a városban, főleg kulturális, helytörténeti témában.”

A szentendreiektől is segítséget kérnek

„Nagyon szépen kèrlek benneteket, járjatok nyitott szemmel és ha bárhol látjátok, azonnal èrtesítsétek a rendőrséget! Természetesen Ők is keresik. És utána engem. 20/333-86-10 Nagyon kérlek!!! És köszönöm” – írja az eltűnt férfi családtagja.

A rendőrség is keresi

Police.hu azt írja,A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság 01070-157/2018-2/2021. körözési számon eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Klein László ügyében.

Öngyilkossági szándékkal távozott

Péntek este élettársa már ezt írta a Facebookon: „Szentendrén lakunk, ezért gondolom, hátha itt bolyong, csak nem mer hazajönni, mert szégyelli magát. Öngyilkossági tervvel távozott. De szerencsére még nincs semmi kórházi, mentős vagy rendőrségi hír”.

Az erdőben is keresték már

„Hátha itt van valahol. Én végigjártam az erdőt, ahol sétálni szoktunk, ahova a nyuszinkat temettük, de semmi” – írja az élettársáért aggódó nő.

Kiemelt kép: Klein László – Forrás: police.hu