Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi ügy miatt visszavonult a közélettől, és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról, szombat este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével. A közös fotón fogják egymás kezét, nagy valószínűséggel egy párt alkotnak.

Fogátk egymás kezét

Windisch Lászlót és Varga Juditot a W Budapest ötcsillagos szálloda – az Operaházzal szemben álló régi Balettintézet nemrég átalakított épülete – bárjában fényképezte le a 444.hu egyik olvasója, ahol kéz a kézben társalognak.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Szerelmi kapcsolatban vannak

Nem először látják együtt az ÁSZ elnökét és a volt minisztert. A Gulyáságyú Média beszámolója szerint január 4-én egymás mellett ültek a Zeneakadémián Bogányi Gergely zongoraművész gálakoncertjén, ez még jóval Varga Judit lemondása előtt történt, amikor még aktív fideszes politikus volt. A 444 úgy értesült, hogy Windisch Lászlót és Varga Juditot magánéleti kapcsolat köti össze, ami nem a közélettől való visszavonulás bejelentése után kezdődött, kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

3 éve ment tönkre a kapcsolatuk

2021 februárjában derült ki, hogy az igazságügyi miniszter elválik a párjától. Varga Judit akkor a híresztelésekre reagálva csak annyit közölt, hogy semmilyen magánéleti kérdésre nem kívánnak válaszolni párjával. Magyar Péter állítása szerint akkor nem örültek a kormányban, hogy egy miniszterük házassága felbomlik, ezért többen is megpróbáltak nyomást gyakorolni rájuk, hogy béküljenek ki.

Új párja van

Magyar Péter nemrég a Partizánban azt mondta, hogy akkor sikerült rendezniük a kapcsolatukat. Végül 2023 márciusában hivatalos is elvált Varga Judit és Magyar Péter. Tavaly áprilisban pedig Magyar Péter már új párjával posztolt közös fotót Prágából.

Magyar Péter jelentette be

Varga Judit és Magyar Péter 18 évvel a megismerkedésük után, 15 év házassággal a hátuk mögött, három közös gyermekük ellenére váltak el. Akkor Magyar Péter a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra ezt: „Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak” – írta a jó 40 percig nyilvánosan látható, majd privátra állított bejegyzésben, amiben a férfi jelezte, csakis a vidám pillanataikra emlékszik majd.

Windisch László pályája

Windisch László, Varga Judit új párja, volt a NAV-nál igazgatóhelyettesi pozícióban, majd 2011 januárjától a Nemzetgazdasági Minisztériumban dolgozott, ezt követte a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti alelnöki széke, volt a KSH kommunikációs igazgatóságot irányító elnökhelyettese, 2022 nyarán pedig az országgyűlés megválasztotta az Állami Számvevőszék elnökének. Az ÁSZ hivatalosan független szerv (az Országgyűlés pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve, tevékenysége minden más szervezettől független), amelynek kiemelt feladata, hogy a közpénzek felhasználását ellenőrizze. Egy ilyen szervnek minden pártot egyenlő mércével, részrehajlás nélkül kell ellenőriznie.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Varga Judit – Forrás: Facebook