Szabályosan autózott a Mercedes sofőrje Zuglóban, aztán elévágott egy Suzuki. Ebből lett az ütközés. A Suzuki felborult, a Mercedes szintén összetört. Miután a Suzukit visszabillentették a kerekeire, a helyszínelők legnagyobb meglepetésére az autónak túl nagy baja nem lett, szépen hazaautózott vele a sofőr, eközben a Mercedeshez trélert kellett hívni.

Hirtelen jött a Suzuki

Szerda délután egy középkorú ázsiai férfi közlekedett egyedül, a zuglói Fogarasi úton egy fekete Mercedesszel. A Vezér utcát elhagyva haladt a Rákos-patak felé, amikor hirtelen jobbról, az Örs vezér útja irányából egy Suzuki WagonR vágódott elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult Suzuki

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mercedes elé hajtott

A Suzuki fiatal sofőrje keresztül akart vágni a Fogarasi úton, de nem nézett körül figyelmesen, így éppen a Mercedes elé hajtott. A vétlen sofőr igazából már semmit sem tudott tenni, kicsit balra kapta a kormányt, de ettől még a WagonR bal hátsó ajtajának ütközött.

Összetört a Merci eleje

Kifarolt

Az ütéstől a magas építésű Suzuki kifarolt és azonnal a jobb oldalára borult, szerencsére az okozó sofőr is be volt kötve, így a vétlen Mercedeseshez hasonlóan ő sem sérült meg a csattanás során, ki tudott mászni a roncsból, utast pedig ő sem szállított.

Visszabillentették

Autómentő

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Mercedest, valamint a helyszínelés végeztével kerekeire állították a felborult Suzukit, amely aztán saját erejéből be tudott gurulni egy parkolóhelyre. A Mercedest végül emelővillás autómentő szállította el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokan dolgoztak a helyszínen

Lesz mit javítani a Mercin is

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.