Gyermekei születése után először szólalt meg Rúzsa Magdi. Az énekesnő azt mondta, szerelmes gyermekeibe, akik egyelőre csak esznek és alszanak. A Megasztár egykori győztesének fejében pedig már néhány új dal is van a fejében.

Február 1-jén születtek az ikrek

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, február 1-jén megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei. Az énekesnő a szülés előtt néhány héttel már a Honvédkórházban feküdt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Múlt héten hagyták el a kórházat

Magdi kisgyermekei koraszülöttként, a terhesség 34. hetében jöttek a világra. Múlt héten végre teljes lett az énekesnő boldogsága, ugyanis Lujzi, Keve és Zalán végre hazamehetett.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megszólalt az édesanya

„Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. Tényleg, az ember a világot is felforgatná értük” – árulta el a Blikknek Rúzsa Magdi, aki gyermekei születése óta először nyilatkozott.

Esznek és alszanak

A boldog édesanya azt mondta, hogy a hármasikrek egyelőre alvással vagy evéssel töltik mindennapjaikat.

Szakemberek hada segítette Magdit

Magdi azt elárulta, hogy a picik nagyon szépen fejlődnek, minden rendben van velük. A kórházban azonban orvosok, nővérek, szakemberek hada segített ebben, így végül a kis család egy hete végre hazamehetett.

Magdi és orvosai a Horvédkórházban

Forrás: Facebook/Honvédkórház

Készülnek az új dalai

„Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. Jó érzés anyának lenni és egy kicsit elmerülni ebben a babázásban és csak rájuk koncentrálni” – mondta az énekesnő, akiben annyi érzelmet és gondolatot ébresztett az anyaság, hogy máris számos új dal van készülőben a fejében.

Szerelmes a gyerekeibe

„Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása” – vallotta be az énekesnő.

Nyáron visszatér a színpadra

Rúzsa Magdi betartja a korábbi ígéretét és valóban a nyáron visszatér a színpadra. Az énekesnő július 1-én a Budapest Park színpadán, különleges koncertshow-val köszönné meg a közönségének, hogy 17 éve mellette állnak. Az énekesnő tavaly szeptember végén koncertezett utoljára, s már nagyon várja a közeledő fellépést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi és a hármasikrek a Honvédkórházban