Naponta látogatja a kórházban Kóbor Jánost felesége. Az Omega frontembere két hete került be a Semmelweis Egyetem egyik klinikájára, miután elkapta a koronavírust. A zenészt mélyaltatásban tartják, légzését gép segíti. Zsóka különleges engedéllyel lehet minden nap férje betegágya mellett.

Két hete került kórházba

Már több, mint 2 hete kezelik kórházban Kóbor Jánost. Az Omega frontembere elkapta a koronavírust, felesége vitt be a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára. Mivel a zenész állapota romlott, ezért a Városmajori Szívklinika Covid osztályára szállították át. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mélyaltatásban van

Kóbor János állapotáról még az Omega tagjai is alig tudnak valamit. Egyelőre annyi biztos, hogy lélegeztetőgépen, mélyaltatásban tartják.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Hírzárlatot rendelt el a felesége

Felesége hírzárlatot rendelte el. Zsóka a pozitív gondolatok erejében hisz, ezért szeretné, hogy minél kevesebb aggasztó hír jelenjen meg a férjéről. Másfél héttel ezelőtt az együttes tagjai mindenkit közös imára hívtak, remélve, hogy ez segít a zenész állapotán.

Kóbor János is ezt kérte

Az Omega menedzsere korábban azt mondta, hogy Kóbor János is azt kérte tőle, hogyha bármi történne vele, akkor nem szeretné, ha állapota és betegsége aggodalomra adna okot rajongóinak.

Nem változott az állapota

„Nincs változás Mecky állapotában. A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat” – mondta a Blikknek Trunkos András.

Férje ágya mellett ül

A menedzser annyit elárult, hogy Kóbor János felesége minden egyes nap bemegy férjéhez a kórházba. Igaz, hogy látogatási tilalom van, de ő külön engedélyt kapott arra, hogy férje mellett lehessen. Zsóka egy vagy másfél órát ül Kóbor János mellett, ezzel is segíti a zenész gyógyulását.

Törökbálinton él a család

Kóbor János családjával Törökbálinton él. Tükörhegyi házukat Korda Györgytől és Balázs Kláritól vették meg. Kóbor János korábban azt nyilatkozta, mivel a zenekarral rengeteget utazik, ezért fontos számára, hogy amikor hazatér, igazi otthon várja. Ezt pedig a törökbálinti, kétszintes, medencés házban találta meg. 

Nagy tervek

Jövőre ünnepli az Omega fennállása 60. születésnapját, Kóbornak pedig nagy tervei voltak a jubileumra. Az arénás koncerten kívül tervezett egy, a zenekar életét bemutató filmet, valamint egy kiállítást is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János – Forrás: TV2