Felújítás miatt hétfő reggel 9 órakor egy sávot lezárnak az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon; a munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak – közölte a Budapest Közút Zrt.

30 km/h-ra csökken a megengedett sebesség

A tájékoztatás szerint a forgalomkorlátozást a dilatációcserével kapcsolatos munkálatok miatt vezetik be a hídon. Azt is közölték, hogy a közúti forgalom napközben két sávon haladhat, óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozás mellett. 

Egy sávval kevesebb

Este 10 és reggel 5 óra között a híd Pest felé vezető oldalán további egy sávot lezárnak a margitszigeti lehajtó után. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai a korlátozás idején is a megszokott rend szerint közlekednek – áll a közleményben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több ilyen munka volt

Emlékeztettek arra, hogy a Budapest Közút megbízásából több helyszínen zajlottak dilatációjavítások és hídszigetelési munkálatok tavaly ősszel a fővárosban, például az Erzsébet híd pesti és budai hídfőjénél, valamint a Kacsóh Pongrác úti és a Hungária körúti felüljárón is.

Kiemelt kép: Árpád híd – Fotó: BPK