Minden nő álma egy olyan férfi, aki képes szavakba önteni az érzéseit, és még a hajlandóság is megvan benne, hogy időről időre szavakkal fejezze ki, randipartnere mennyire lenyűgözi és elvarázsolja őt. Csakhogy a férfiak a legtöbb esetben egyáltalán nem így működnek.

Természetesen nem a szókincsbéli tudással vagy a beszédkészséggel van baj, pusztán a férfi agy másként van huzalozva. El kell fogadni, hogy ők nem a szavak emberei, és meg kell tanulni olvasni az egyéb jelekből.

Nyomolvasás indul!

Amikor regisztrálsz a CUPYDO Társkereső online társkeresőjére, akkor bizony jó eséllyel számolnod kell azzal is, hogy olvasnod kell majd a sorok között.

A virtuális platform amúgy sem egy egyszerű terepe az ismerkedésnek, bármennyire sok előnye is van. Azért cserébe, hogy számtalan férfival tudod felvenni a kapcsolatot, város- és országhatáron túl is akár, el kell fogadni, hogy az online térben kicsit más törvények uralkodnak. Itt ugyanis nem hallod a hangsúlyt, és sajnos az emojik is sokszor félrevezetőek.

Így már a legelejétől kezdve szinte nyomolvasóként kell, hogy működj. Sokszor ír neked? Jó! Ha te írsz, akkor is válaszol? Még jobb! Soha nem érnek véget a chatek kurtán-furcsán? Egyenesen fantasztikus! Személyes találkozót javasol? Pompás! Bár még ne vonulj képzeletben fehér ruhában, de azért kicsit örülhetsz!

A személyes találkozás sem lesz más!

Mielőtt csalódás érne, tudd, hogy a randin biztosan nem fog a karjaiba kapni, és nem lesz nagy beszéd sem, hogy ő még soha és amúgy meg mennnyire és mindig és örökké! Ehelyett a testbeszédére és egyéb jelekre kell hagyatkoznod, amelyből biztosan láthatod, hogy mennyire sikerült őt személyesen is elvarázsolnod.

Ha feléd fordul, ha érdekli, amit mondasz, ha követi a mondandódat és visszakérdez, az már egy nagyon jó jel. Ha hozzád is szeretne érni, persze nem tolakodóan, hanem diszkréten, az szintén nagyon kedvező jövőt prognosztizál. Ha nem a legrövidebb utat keresi a bugyidba, az szintén sokat sejtet. Ha pedig a találka végén felveti a következő alkalom lehetőségét, akkor biztos lehetsz abban, hogy személyesen is beváltottad a hozzád fűzött reményeket.

Egy férfitól soha ne várj nagy szavakat, kiváltképp a kapcsolat legelején, hiszen ők egészen másként fejezik ki az érzéseiket.

Fontos az őszinteség és a kommunikáció!

Persze attól, hogy nem kezd el valaki ömlengeni, bókokkal elhalmozni, az még közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne őszinte. Egész egyszerűen meg kell érteni a férfiak dinamikáját ahhoz, hogy reális elvárásokat támasszunk feléjük.

Ugyanakkor azért rendkívül lényeges, hogy valódi kommunikáció történjen köztetek, hiszen anélkül még a legjobban induló párkapcsolat is halálra van ítélve. Érdemes hát ezek tudatában regisztrálni a CUPYDO Társkeresőre, és szinte biztos, hogy sikerrel fog zárulni a párkereső projekted!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.