Négy autó és egy teherautó ütközött össze az M1-es autópályán, Budapest felé a biatorbágyi felhajtónál. Több kilométeres a torlódás.

Baleset Biatorbágynál

Több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán csütörtök reggel Biatorbágy térségében baleset miatt – közölte az Útinform a honlapján.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Itt történt a baleset

5 jármű ütközött

Négy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A 18-as km-nél a sérült járművek a külső és a belső sávot foglalják el, a forgalom a gyorsítósávon halad.

Több kilométeres a torlódás

Már négy-öt kilométeren torlódnak a járművek a biatorbágyi csomóponttól a főváros felé – írták. A menetidő növekedés meghaladja az egy órát is.

Ez is érdekelhet!

“Senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó” – az internetről tudta meg Vitray Tamás fia, hogy édesapját súlyos baleset érte, sokkolták a felvételek

Sávlezárás az M0-áson

Az M0-s autóút északi szektorában, a Megyeri híd irányába vezető oldalon, az M3-as és az M2-es csomópont között, portálkarbantartás miatt lezárták a belső sávot.

Burkolatjavítás az M1-esen

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába a 82-es és a 83-as km között, lezárták a külső és a leállósávot, mert a burkolatot javítják. A főváros irányába, az 58-as km-nél a belső sávot kerítették el, mert az elválasztó korlátot cserélik.

Araszolás Gödöllőnél

Az M3-as autópályán, a főváros irányába, Gödöllő térségében a 34-es és a 33-as km között burkolatjavítás miatt lezárták a külső sávot. A munkaterület mögött 1-2 km-es araszolásra kell készülni.

Kigyulladt autó Szigetszentmiklóson

Tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szigetszentmiklóson, a Leshegy utcában. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Hírek az utakról