Súlyos baleset történt Dunavarsánynál kedd reggel Négy autó ütközött. Sok helyen a hóvihar miatt nedvesek az utak. Pályafelújtás zajlik a MÁV-nál, ezért több vonat egészen júniusig másképp közlekedik.

Súlyos baleset az 51-es főúton

Összeütközött négy személyautó az 51-es főút 27-es kilométerénél, Dunavarsány térségében. Az esethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az utat

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Érdemes a Délegyháza – Dunavarsány – Taksony útvonalon kerülni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kamionbaleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 82-es km-nél két kamion ütközött össze. A főváros felé tartó oldalon a külső sávot lezárták, a forgalmat a belsőbe terelik.

Kidőlt egy fa

Fejér megyében a 6-os főútra Adonynál kidőlt egy fa. Az 50-es km-nél a helyreállítási munkák miatt a forgalmat megállították.

Sor van az osztrák határnál

Torlódik a forgalom Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határállomáson. Ausztria felé 1-2 km-es a várakozó kocsisor. Az 1-es főúti kis határnál is sokat kell várakozni, és sokan indulnak Sopron felé is.

Rosszak az útviszonyok

Az előjelzéseknek megfelelően az ország nagy részén, de jellemzően a Dunántúlon, valamint az északi területeken esik vagy szállingózik a hó, vagy az eső esik. A főutak jellemzően vizesek, de a magasabban fekvő területeken az alacsony hőmérséklet miatt télies útviszonyokra lehet számítani.

Változás a vonatközlekedésben

A ceglédi (100a) vonal felújítása április 6-tól a Vecsés­–Üllő–Monor szakaszon folytatódik, és több fázisban, tervezetten ősz végéig tart.

Júniusig tart a pályafelújítás

A korszerűsítés ideje alatt módosított menetrend érvényes április 6-tól, az első fázis június 18-ig tart. Néhány vonat kivételével a vonatok a Nyugatiból korábban indulnak és később érkeznek oda.

Ezeket a járatokat érinti a menetrendváltozás

A változások érintik az S50-es, Z50-es, G50-es járatokat, a szegedi, nyíregyházi, záhonyi IC-ket, sebesvonatokat. Az S50-es járatok helyett, váltakozó szakaszokon (Vecsés–Üllő–Monor között) pótlóbuszokra kell átszállni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – egy korábbi baleset felvétele