Összeütközött négy kamion az M1-es autópályán, Tatabányánál hétfő délelőtt, a Hegyeshalom felé vezető oldalon torlódásra kell készülni.

Ráfutásos baleset történt

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a ráfutásos baleset a pálya 56-os kilométerében, a külső sávban történt, jelenleg a belső sáv járható. Az M1-esen, a Hegyeshalom felé vezető oldalon négy kamion ütközött össze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyi sérülés is történt  

A rendőrség a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a személyi sérüléssel járó baleset miatt torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Így lehet kikerülni

Az Útinform azt közölte, hogy aki teheti, a 48-as jelű, Szárliget csomópontnál térjen le a pályáról, visszatérni pedig az 1-es főúton keresztül a 61-es jelű Tatabánya-centrum csomópontnál lehet.

Hármas ütközés

A Budapestkörnyéke.hu írt arról, hogy két embert szállítottak kórházba, amikor hármas karambol történt a szigetszentmiklósi gerincúton. Az elöl haladó Hyundai fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és belerohant a lassító Berlingoba. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Fékezés nélkül rohant bele

Csütörtök délután a szigetszentmiklósi gerincúton több jármű haladt Szigethalom felől a Massányi Miklós úti körforgalom felé. Az elöl haladó Hyundai forgalmi ok miatt fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és fékezés nélkül belerohant a lassító Berlingoba. 

Árokba hajtott és felborult

A Citroën a Hyundai jobb hátuljába csapódott, majd jobbra letért az útról és a mellette lévő árokba hajtott, majd a jobb oldalára borult.

Két embert szállítottak kórházba  

Középkorú férfi vezetője és mellette ülő tizenéves fia könnyebben megsérült, ők el tudták hagyni a roncsot saját erejükből, de a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. Az Iveco és a Hyundai sofőrje nem sérültek meg a hármas karambol során. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítottak két járművet.

Darus autómentő segített

A Berlingot végül darus autómentő segítségével emelték ki az árokból. A környéken minden irányban jelentős torlódás alakult ki, pedig csak félpályás útlezárás volt érvényben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció