Csuklós busz és egy Audi ütközött egymással péntek délután Zuglóban. A figyelmetlen autóvezető miatt négyen is kórházba kerültek, a személygépkocsiban ülő kisfiúnak szerencsére az ijedtségen kívül más baja nem esett. Tudósításunk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Busz elé hajtott az Audi

Egy férfi Audi A4-essel a Szabó József utcából érkezve akarta keresztezni a Thököly utat, ám figyelmetlen volt és épp a Stefánia út felől a Keleti pályaudvar felé menetrend szerint közlekedő, 8E jelzésű Mercedes csuklósbusz elé hajtott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkerülhetetlen volt az ütközés  

A buszt vezető férfi nagyot fékezett, elrántotta balra a kormányt, de így sem tudta elkerülni a karambolt és az Audi bal hátsó ajtajának ütközött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Négyen sérültek meg

A hirtelen fékezés hatására a fedélzeten tartózkodó utasok közül többen elestek, közülük hármat könnyebb sérülésekkel szállítottak az Országos Baleseti Intézetbe. Az Audiban bal hátul utazó középkorú hölgy beszorult a roncsba, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is a helyszínre vonult.

A kisfiú csak megijedt

Később a nő a jobb hátsó ajtón keresztül el tudta hagyni az Audit, miután kivették mellőle a gyerekülést, amelyben egy kisfiú utazott. Ő szerencsére csak megijedt, de nem sérült meg, mint ahogy a balesetet okozó férfi, illetve a busz vezetője sem. A nőt viszont hordágyon fekve, nyakmerevítővel szállították szintén a Baleseti Intézetbe. Ugyan mindkét jármű mozgásképes maradt, de az Audit végül autómentő szállította el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy ütést kapott a busz

Az Audi oldala bánta az ütközést

Egy gyermek is utazott az autóban

A busz három utasa sérül meg

Fennakadást okozott a baleset a közlekedésben

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK