Csütörtök délután négy autó ütközött az M51-es autóúton, amelyet emiatt több órára le kellett zárni. Öt embert szállítottak kórházba, az egyik sofőrt súlyos sérülésekkel. A teljes útlezárás miatt az autósok több órát álltak egyhelyben, voltak, akik megfordultak és elindultak visszafelé az első lehajtóig. Tudósításunkban láthatják a helyszínen készült fotókat.

Egy koccanással kezdődött

Az M5-ös felé haladtak a járművek, amikor eddig ismeretlen okból egy Suzuki WagonR a belső sávban haladó Ford Focus kombival koccant, majd fékezés nélkül a Ford előtt közlekedő Skoda Superb kombiba rohant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négyes karambol lett a vége

A nagy erejű becsapódás következtében a Skoda az előtte haladó Volvo hátuljának ütközött, a Suzuki pedig keresztbe fordult a külső sávban, így a négy autó teljesen elzárta a két haladó sávot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Öt embert vittek kórházba

A helyszínre több mentőautót riasztottak, melyek végül öt személyt szállítottak kórházba: a Suzuki sofőrjét súlyos sérülésekkel, noha használta a biztonsági övét, három utasát, valamint a Skoda vezetőjét pedig könnyebb sérülésekkel.

Hatalmas torlódás alakult ki

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három járművet áramtalanítottak. A teljes útlezárás miatt a környező utakon hatalmas torlódás alakult ki, az autósok több órát álltak egyhelyben, de sokan megfordultak és szembementek a forgalommal az első lehajtóig. A helyzetet nehezítette, hogy az M0-son már a baleset előtt több kilométeres torlódás alakult ki egy műszaki hibás kamion miatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK