Apa és fia szenvedett tragikus balesetet néhány nappal ezelőtt. Kollégájukkal munkába siettek autóval, amikor az árokba sodródtak és egy fának csapódtak. Az édesapa a helyszínen meghalt, 19 éves fiát gerincsérüléssel kezelik a kórházban. Négy gyermek maradt árván a baleset után.

Egyedülálló apa az áldozat

Egy egyedülálló, négy gyermekes édesapa halt meg abban a pusztaszemesi balesetben, amiben egy fehér Opel Astra lesodródott az úttestről, az árokba hajtott, majd egy fának csapódott. Az autóban három munkába tartó férfi utazott, köztük a családapa, és annak kisebbik fia is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter is érkezett

Ma reggel 6:40 -kor kaptuk a jelzést, miszerint Pusztaszemesen személyautó fának ütközött. A helyszínen két főt feszítő-vágó berendezés segítségével kiemeltünk, egy személy az ütközéskor kizuhant. Egy személy újraélesztése nem járt sikerrel. Egy súlyos és egy könnyű sérültet helikopterrel a mentők kórházba szállítottak. A műszaki mentést Tab I. Siófok I.-essel közösen végezte” – írta a tabi Önkormányzati Tűzoltóság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Maradandó gerincsérülés

Az édesapa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a 19 éves fiát és a másik utast pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A fiút azóta is kórházban ápolják gerincsérülés miatt. A sonline.hu hírportál információi szerint olyan súlyos gerincsérülést szerzett, amitől lehet, hogy soha többé nem fog tudni ülni vagy járni.

Gyámság alá veszik a lányokat

A családi tragédia következtében négy gyermek veszítette el édesapját, közülük a két nagyfiú már felnőtt és dolgoznak, de van két kiskorú húguk is. A harmadik és nyolcadik osztályos lányokat a baleset után a legidősebb, 23 éves testvér veszi gyámsága alá. 

Siettek a kompra

A lap úgy tudja, hogy a gyerekek édesanyja még kiskorukban elköltözött a családtól, és azóta az apa egyedül nevelte a négy gyermekét. Villanyszerelőként dolgozott, és a baleset napján a fiával Veszprémbe indultak, és siettek, hogy elérjék a szántódi kompot. 

Összefogtak a környéken

A tragédia az egész környéket megrázta. Az árván maradt gyerekek javára jótékonysági adománygyűjtést szerveznek november 11-én szombaton, 15 órától a zicsi kultúrházban. Gyorssegéllyel állt az ügy mellé a zicsi önkormányzat, és hosszú távon gondolkodnak abban, hogy később se maradjon támogatás nélkül a család, írja a Bors. A gyerekeknek elsősorban anyagi támogatásra van szükségük, de a tél közeledtével tűzifára is szükségük lesz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tragédia helyszíne

A tragédia helyszíne

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Tab