Szörnyű baleset történt kedden, dél körül Budapest a 6-os számú főúton szakaszán. Egy ember szörnyethalt, többen megsérültek. Kedd délelőtt Dunavarsány határában is halálos baleset történt.

Baleset a 22. kerületben

Kedden, dél körül Budapest 22. kerületében, a 6-os számú főút 17-es és 18-as kilométerszelvénye között két személygépkocsi ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A 6-os számú főutat a Campona utca és az érdi lehajtó között 13 óra 7 perckor teljesen lezárták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az ütközéstől a légszákok is kinyíltak

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy ember

A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, három másik ember pedig megsérült.

Baleset Dunavarsánynál

Meghalt a 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton, Dunavarsány térségében kedd délelőtt.

Frontálisan ütköztek

Az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott. A szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött.

Így néztek ki az autók a baleset után

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt az egyik sofőr

A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a 6-os főúton történt balesetről – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán