Berki Mazsi nemrég úgy döntött, megmutatja elhunyt férje édesanyjának a boncolási jegyzőkönyvet, amelyből kiderül, pontosan miben halt meg az ismert celeb. Júlia még mindig nem tudta feldolgozni, hogy a fia nincs többé, és azt is bevallotta, hogy fél az igazságtól.

Sok még mindig a kérdés

Berki Krisztián mindössze 41 éves volt, amikor alig egy évvel ezelőtt váratlanul elhunyt, két kislányt hagyva maga után. A halála körül sok kérdés merült fel, annak pontos okát pedig az özvegye, Berki Mazsi tavaly nyáron tudta meg a halottvizsgálati bizonyítványból, amelyet a hatóság akkor állít ki, amikor véglegesítik azt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új dolgok derülnek ki

Majdnem egy évvel a tragédia után is derülnek ki újabb dolgok az ügyről, így például, hogy Berki állítólag titoktartási szerződést akart aláíratni a párjával a halála előtt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kibékültek egymással

Bár korábban sok volt a viszály, úgy tűnik, Mazsi és Berki édesanyja kibékült egymással, és előbbi kész megmutatni a boncolási jegyzőkönyvet, amelyből kiderül Krisztián halálának oka. Júlia már régóta várt erre a pillanatra, hiszen édesanyaként úgy érezte, joga van tudni, miért távozott el a szeretett fia.

Halála első évfordulóján találkoznak

Bors úgy tudja, Berki Krisztián halálának első évfordulóján Mazsi és Júlia találkoznak majd a boncolási jegyzőkönyv miatt.

„A mai napig nem fogtam fel”

„Nehéz beszélni arról, mit érzek. A mai napig nem fogtam fel, hogy nincs többé gyermekem, a mai napig lesem az ajtót, hátha belép. Nézem a telefont, hátha megcsörren. De csak a csend van, a gyermekem nem jelentkezik” – mondta a lapnak a gyászoló édesanya.

Nem megy csoportos terápiára

 „Nyilván a gyászt mindenki másképp dolgozza fel, én magamba zárom, ezért nem is megyek el semmiféle csoportos terápiára. Nekem nem esne jól, ha másokkal is meg kellene osztanom, mit érzek. Még akkor sem, ha tudom, hogy ugyanolyan szülők ülnek ott, mint én. Akik elvesztették a gyermeküket. Nagyon sokan vannak ám!” – tette hozzá.

„Mi más tehetnék?”

„Hamarosan itt lesz a fiam halálának első évfordulója. Felfoghatatlan, hogy már egy év eltelt. Hatodikán kimegyek hozzá a temetőbe, mert mi mást csinálhatnék?” – tette fel a kérdést Júlia, aki hamarosan megtudhatja, miben halt meg a fia.

Végre belenéz a papírokba

„Találkozom majd Mazsival és az unokámmal, és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, így megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni… Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal. Hátha valamiféle megnyugvást kapott ettől. Nem tudom. Félek is az igazságtól, de érzem, muszáj lesz szembe néznem vele” – jegyezte meg a dokumentumokkal kapcsolatban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián. Fotó: Life TV.