Eladná otthonát a brutális körülmények között megvakított kemecsei édesanya testvére. A férfi szeretteivel együtt elköltözne Magyarországról, mert úgy érzi, nem bírja már a vállára nehezedő nyomást.

Élete végéig bánni fogja

Lakatos Gabriella élete végéig bánni fogja, hogy megismerkedett Gy. Attilával. A szerelmük nem volt hosszú életű, a férfi pedig nem törődött bele a szakításba. Azzal sem foglalkozott, hogy a 22 éves lánynak van egy óvodás gyermeke, és elrabolta Gabit. A nőnek sikerült megszöknie és feljelentést tett a rendőrségen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megverte és megvakította

A bűnöző viszont megpróbálta rávenni, hogy vonja vissza a vallomását, de ő erre nem volt hajandó.  Gy. dühbe gurult, és a volt szerelmét brutális kegyetlenséggel megverte, majd mindkét szemét kinyomta.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Vakként él

A bűncselekmény óta csaknem 11 hónap eltelt. Gabriella fokozatosan megtanul vakként élni. Már képes magát és a kislányát ellátni. A fiatal anyuka még a tavasszal megkapta a műszemet, amit az eredeti szeme alapján készítettek a számára.

Legfőbb támasza a testvére

A fiatal nő legfőbb támasza Róbert, a testvére, aki még arra is hajlandó lenne, hogy fél szemét a lánynak ajándékozza, ha az orvosok képesek lennének a szemátültetésre. A család bízik benne, hogy a tudomány még Gabi életében annyit fejlődik, hogy a nő láthassa majd a kislányát az esküvői ruhájában.

Rettegésben

Az egykori párja viselt ügyeiről azonban túl sokat tud, és hiába ül a Gengszter becenevű férfi letartóztatásban, Gabi folyamatosan retteg Gy. ismerőseitől. „Az egyik héten a távollétemben bementek az otthonomba és benzint locsoltak szét. Ez egyértelmű fenyegetés – mondta a Borsnak Róbert.

Erős gyógyszereket vett be

A történtek után Gabriella öngyilkosságot kísérelt meg.„Gabica csütörtökön sajnos egy egész üvegcse erős gyógyszert bevett. Ezt a vele élő édesanyánk időben észrevette, és szólt nekem. Két percen belül átértem hozzájuk, és mivel ápolóként is dolgoztam, tudtam, mit kell tennem” – árulta el testvére.

Nagy szerencséje volt

„Szerencsére rendelkezem az ehhez szükséges speciális készülékkel, ezért ki tudtam mosni a testvérem gyomrát. Ehhez keserűsót is itattam vele. Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam. Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét!” – mondta Róbert. A család kórházba is bevitte Gabriellát, akinek be kellett feküdnie a pszichiátriára. 

Nevet változtatnak és elhagyják az országot

„Ki kell tartanom, hiszen magam is családapa vagyok, de kezdem úgy érezni, hogy elfogy az erőm. Már az is felmerült, hogy nevet változtatunk és elhagyjuk az országot” – mondta Róbert. A férfi nem a levegőbe beszél, ugyanis a minap a Facebookon is meghirdette otthonát.

Még zajlik a nyomozás

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a héten, hogy a februárban történt csonkítás ügyében még zajlik a nyomozás, csütörtökön a korábbi bántalmazások és a nő elrablásának ügyében tartottak tárgyalást a Nyíregyházi Járásbíróságon. Úgy volt, hogy a tanúkihallgatások és a perbeszédek után ítéletet hirdetnek, de a bírónő váratlanul januárra halasztotta a folytatást.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: RTL.