Számtalan felejthetetlen pillanatot varázsolt a Sztárban Sztár színpadára Gubik Petra az elmúlt nyolc hétben. Hamar belopta magát nem csak a zsűri, de a televíziónézők szívébe is, akik végül őt választották meg 2023 legsokoldalúbb előadójának. 

Nyolc megterhelő hét

Gubik Petra nem tagadja, mentálisan és pszichésen is megterhelő volt az elmúlt nyolc hét. Miközben szinte minden nap a Sztárban Sztárra próbált, a színházban futó darabjai voltak, sőt premierje is volt és egy új darabot is próbálni kezdett.  A döntőben először Keresztes Ildikó bőrébe bújva énekelt hatalmasat Takáts Tamással, majd Siaként varázsolt el mindenkit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hiteles utánzás

„Mindig arra összpontosítottam, hogy az adott figurát minél hitelesebben leutánozzam, és az ő hangján valahogy a nézőkhöz eljussak. Amikor olyan produkcióm volt, hogy lehetőségem volt egy kicsit drámai vénát is villantani, akár teljesen elváltoztatott külsővel és hanggal, igyekeztem megfogni és átadni, amiről a dal szól” – nyilatkozta Gubik Petra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindenre figyelni kellett

 „Ez egy nagyon komplex verseny, mindenre figyelni kell, a hangi sajátosságokra. Nem olyan egyszerű, mert hogyha férfi volt az eredeti előadó, az kicsit nehéz, de egyébként azt is meg lehetett oldani, csak tényleg nagyon nagy koncentrációt igényelt ez az egész nyolc hét” – tette hozzá.

„Ez nagyon tömény volt!”

Most majd végig fogom gondolni, hogy mi történt így az elmúlt nyolc hét alatt, mert azért ez nagyon tömény volt! – mondta a Borsnak a boldog győztes.

„Nekem ez lesz a legszebb pihenésem” 

Petra elárulta: a stúdióban a kedvese szurkolt neki, a szülei, a családja pedig otthon, Ajakon, a tévé előtt izgultak érte. „Tényleg sokszor embert próbáló volt! Ez a verseny leginkább sokszor pszichésen és mentálisan is megviselt. De végre haza tudunk utazni a szüleimhez. Már várnak, sonka, sárga túró, tojás, minden van. Nekem az lesz a legnagyobb pihenés, hogy az ő közelségüket érezhetem majd!” – fogalmazott a művész.

Kiderült, ki a párja

 A Blikk úgy tudja, hogy Gubik Petra másfél éve az egyik legismertebb magyar néptáncos-formáció, az Urban Verbunk egyik tagja és a produkció művészeti igazgatója, Moussa Ahmed párja. A fiatalember, aki többek között a Világ Leggyorsabb Néptáncosa díj birtokosa, azonban próbált a háttérben maradni, míg kedvese sorra vette a döntő akadályait és eljutott a végső győzelemig.

Tehetségkutatókban indult

A 33 éves színész. és énekesnő sok tévénéző számára ismerősnek tűnhetett a Sztárban sztár című műsor adásaiban. Ez nem véletlen, hiszen az X-Faktor második évadában a mentorok házáig jutott, ám Nagy Feró végül nem vitte tovább, míg egy évvel később a Like nevű formáció egyik tagjaiként a hatodik élő show-ig jutott.

Látták benne a lehetőséget

A Sztárban Sztár döntőjében Gubik Petrának az egyik egykori zsűrizőjét, Keresztes Ildikót kellett alakítani, ez nemcsak nagy feladat, hanem időutazás is volt. Ám Keresztes szerint nem volt kérdés, hogy Petra megoldja, mint az sem, hogy már akkor, 12 évvel ezelőtt látták benne a tehetséget.

Csodálatos pályát futott be  

„Petrával kolleganők is vagyunk az Operettszínházban, de már akkor, amikor zsűritag voltam, láttam, hogy roppant tehetséges, alázatos lány. Nagyon jól döntött a tehetségkutató után, hogy jelentkezett a színművészetire, csodálatos pályát futott be eddig is, és most kiderült a show-ban, hogy milyen jó színész- és énekesnő – dicsérte Keresztes Ildikó a döntő után a Junior Prima díjas színésznőt a lapban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gubik Petra. Fotó: Facebook