48 órával a vasárnapi súlyos kimenetelű karambol után újabb személyi sérüléssel járó ütközés történt a 11. kerületi Műegyetem rakparton a Petőfi híd északi lehajtójánál.

Újabb telezöldes baleset

Ezúttal egy Opel Movano dobozos kisteherautó igyekezett a Rákóczi híd felé a rakpart külső sávjában, amikor a telezöldön szemből elé kanyarodott a Volánbusz menetrend szerint közlekedő Neoplan busza, amely Budapestről Pápára szállította az utasokat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Használhatatlanná vált a hátsó ajtó

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyott fékezett

Információink szerint a kisteherautó vezetője nagyot fékezett, a féknyom az Egry József utcánál kezdődött, de így sem tudott megállni és a busz jobb oldalába, éppen a második ajtajába csapódott, amely le is szakadt az ütközés hatására.

Sérült a kisteherautó eleje

Nem volt bekötve az utas

A kisteherautóban ketten utaztak, a jobb oldalon ülő férfi nem használta a biztonsági övét, emiatt kifejelte a szélvédőt, fejsérüléssel szállították kórházba a mentők, a sofőr viszont nem sérült meg. A busz fedélzetén több utas tartózkodott, ők és a buszvezető is sérülés nélkül úszták meg a karambolt.

Szétszóródtak az Opel alkatrészei

Elszállították a kisteherautót

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, az összeroncsolódott, mozgásképtelen kisteherautót pedig végül villás autómentővel szállították el.

Órákig leállt a forgalom

Nagy volt a torlódás

A le- és felhajtót a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, mintegy 2 óra időtartamra teljesen lezárta a Rendőrség.

Sok baleset volt mát itt

Ahogy írtunk róla, a 11. kerületi Műegyetem rakpart és a Petőfi híd északi lehajtójának telezöldes kereszteződésében sok jármű összetört már, így történt ez vasárnap is, amikor egy Audi és egy Opel karambolozott. A nagy erejű ütközés következtében mindkét sofőr megsérült, kórházba szállították őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Fotók forrása: Antal Autómentés