Meghalt a legendás 3+2 zenekar tagja. Vojnić Tunić Zsolt régóta depresszióval küzdött, önkezével vetett végett életének. A zenekar tagjai nem tudják felfogni, hogy barátjuk nincs többé.

Meghalt a 3+2 tagja

“Kedves Barátaink! Sajnos ismét bővült az égiek zenekara… Megrendülten tudatjuk, hogy szeretett barátunk, testvérünk, zenésztársunk Zsolt, tragikus hirtelenséggel elhunyt! Nem a búcsúzás fáj a legjobban. Hanem az űr, ami velünk marad utána. Jó utat Zsolti!” – írta a zenekar Facebook-bejegyzésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Depresszióval küzdött

„Letaglózott minket is, ami Zsoltival történt, szilveszterkor zenéltünk együtt utoljára. Zsolt sajnos ekkor már depresszióval küzdött, panaszkodott, hogy nem jönnek ki jól a párjával” – mondta a Blikknek Bugyi Zoltán.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Vérnyomásmérővel járt koncertre

A 3+2 vezetője így folytatta a szomorú történetet: „Ha utaztunk koncertekre, gyakorta idegeskedett, aggódott az egészségi állapotáért, gyakran járt orvoshoz. Mindig magával hozta vérnyomásmérőjét is”.

Két iskolában oktatott

Zsolt nagyon jó zenész volt, kér vajdasági iskolában is oktatott. A zenekar aktívan készült az idei fellépésekre.

Önkezével vetett véget életének

„Egy vasárnap történt a tragédia, teljesen váratlanul. Maga vetett véget az életének. Pár napra rá már el is temették, mi sem tudtunk részt venni a szertartáson, olyan gyorsan történt minden. Szabadkán helyezték végső nyugalomra” – Bugyi Zoltán.

49 éves volt

A zenekar hamarosan a színpadon is megemlékezik elhunyt zenésztársukról. Vojnić Tunić Zsolt 1973-ban született Szabadkán.

Rézfúvósokat tanított

Vojnić Tunić Zsolt a szabadkai és a zentai zeneiskolában rézfúvós hangszereket tanított, a 3+2 együttesben 2006-2009-ig basszusgitározott, 2015-től pedig billentyűs hangszereken játszott.

1975-ben alakult a zenekar

A 3+2 temerini magyar lakodalmas rock együttes. 1975-ben 3+1 néven alakultak, akkor még klasszikus rockot játszottak, később váltottak a mulatós zene irányába.

A ’80-as években értek a csúcsra

A 80-as évek második felében voltak igazán sikeresek, akkor több lemezük is eladási rekordot döntött, “Halvány Őszi Rózsa” lemezük a mai napig tartja a legtöbb eladott lemez rekordját Magyarországon másfél milliós darabszámmal. A lemez és egyben az együttes egyik legismertebb száma a Csipkés kombiné (1986).

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halvány őszi rózsa című sláger

Kiemelt kép: 3+2 zenekar – Forrás: 3plusz2.hu