Hazánkban elsőként egy olyan közösségi-csatornát csatornát szeretne létrehozni Kulcsár Edina, amelyen a megszokottakhoz képest sokkal személyesebb tartalmakat osztana követőivel. A csoporttagság havonta kétezer forintba kerül majd, az egykori szépségkirálynő abban bízik, hogy kiszűri a rosszindulatú embereket és virtuális barátnője lehet majd követőinek.

Saját körüzenet-csatorna

Instagram-profilja mellett néhány héttel ezelőtt indította el ugyanezen a felületen saját körüzenet-csatornáját Edina, ahol sokkal több és bensőségesebb tartalmakat oszt meg a tagokkal, akik ugyanúgy tudnak reagálni ezekre, privátban pedig üzenetet írni. „Általában elsőként dobja fel nekem az új funkciókat az Instagram és ha tehetem, mihamarabb ki is próbálok mindent. Ez olyan, mint egy internet alapú chat, ahol az ember a barátaival beszélget, hangüzeneteket, fotókat vagy videókat küld. Ezzel sokkal közvetlenebb kapcsolatot tudok kialakítani a követőimmel” – nyilatkozta Edina. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rosszakarók ellen

„A csatornámon belül egy dolgot kértem mindenkitől, méghozzá azt, hogy semmit ne osszanak onnan tovább. Csak olyan tagjai legyenek, akikben egy picike rosszindulat sincs. Ezt a kérésemet egyesek figyelmen kívül hagyták, így azt éreztem, nagy szükség van arra, hogy lépjek. Így kezdtem el gondolkozni, hogy mit lehet a rosszakarók ellen tenni” – mesélte Edina a Blikknek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Új funkció

„Hosszas töprengés után sem jutottam semmire, aztán egyszer csak megint feldobott egy újdonságot az Instagram. Ez volt ez az új funkció, az előfizetés, ahol havidíjat lehet meghatározni és rengeteg előnye van” – tette hozzá.

Pajzsot húzna maga köré

Kulcsár Edina úgy fogalmazott: egy elérhető árkategóriát szeretne meghatározni, mert nem a pénz motiválja, hanem egyfajta pajzsot szeretne maga köré húzni ezzel a funkcióval. Ráadásul attól függően, hogy mennyien csatlakoznak, jótékonysági megmozdulást is tervez majd, és ez még inkább inspirálja.

Virtuális barátnő lenne

A háromgyerekes édesanya szeretné átadni a pozitív életszemléletét és sokat mesélni a gyerekkoráról. Olyan szeretne lenni ezen a csatornán, mint egy virtuális legjobb barátnő. Kulcsár Edina úttörő a magyar influenszerek között, fizetős online platformokat eddig ugyanis csak az OnlyFansen csináltak.

Nem jelent meg

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy hiába várták a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Kulcsár Edinát, ő most sem jelent meg azon a tárgyaláson, amelyre tanúként beidézték. Az egykori szépségkirálynő ehelyett Németországba utazott, ami a jelenlegi helyzetében nem volt túl jó ötlet.

Hoszteszmunka külföldön

A per már évek óta húzódik. A vádirat szerint K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve külföldi országokba is, ennek apropóján pedig az egykori szépségkirálynőt is szerették volna meghallgatni tanúként. 

Nem az első alkalom

Nem ez volt az első alkalom, hogy az idézés ellenére Kulcsár Edina nem jelent meg az ügyben tartott tárgyaláson. Korábban a várandósságára hivatkozva nem tanúskodott, illetve a hivatalos szervekhez is visszaérkezett az idézés, mivel azt nem vették át.

Erre számíthat, aki nem jelenik meg

A jogszabályok szerint elsődlegesen pénzbírságra számíthat az, aki nem jelenik meg az idézés ellenére sem, kivéve, ha a beidézett személynek jó oka volt a távollétre. Ha ez nem áll fent, akkor 100 vagy akár 300 ezer forintra is megbírságolhatják. A következő fokozat, ha a bíró elrendeli a tanú elővezetését. Ez azt jelent, hogy rendőr kíséri be a bíróságra az érintett személyt. Erre főként akkor kerül sor, mikor a tanú többszöri alkalommal sem tesz eleget az idézésnek, viszont az ügy szempontjából fontos lehet a vallomása. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina. Forrás: Youtube, Tatár Csilla műsora