Életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentősök azt a motorost, aki egy Ford Focus kombival ütközött a dunaharaszti ipari parkban. Nemrég két autó ugyanitt ütközött egymással, annak a balesetnek a nyomai a mai napig látszanak. Úgy látszik, ez a kereszteződés el van átkozva.

Tegnap este történt

Vasárnap este ismét baleset történt a dunaharaszti ipari parkban, a Jedlik Ányos utca és a Gábor Áron utca kereszteződésében. Ott, ahol két nappal korábban két autó karambolozott, majd az ütközés következtében az egyik autó átszakította a sarki épület kerítését, amely még a fotók keszültekor is ugyanúgy, félig lerombolva állt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennek a Fordnak ment neki a motoros

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A felborult motor

A motoros hibázott

Ezúttal egy, a Gábor Áron utcáról érkező KTM motor fiatal vezetője nem adta meg az elsőbbséget a Jedlik Ányos utcán balról érkező Ford Focus kombinak. Az ütközés hatására a motor és az arról lezuhant motoros a bal oldali árok partjára csúszott, közben kidöntöttek egy közúti jelzőtáblát is.

Egy tábla is kidőlt a baleset következtében

Hamar megérkezett a segítség a helyszínre

Mindenki túlélte a balesetet, de a motoros súlyosan megsérült

A Fordban egy háromtagú család utazott, szerencsére az anyuka és a gyerek hátul ült, így ők nem sérültek meg, ahogy az autót vezető apa sem. A motoros viszont sokkal rosszabbul járt: eltört a bal lába, mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve légmelle keletkezett, őt súlyos-életveszélyes állapotban szállították a mentők a budapesti Merényi Gusztáv kórházba. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos és a dunaharaszti önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították és átvizsgálták a személyautót és a motorkerékpárt, majd biztosították a helyszínt.

Tudósítónk helyszíni fotója

A Ford csúnyán megrongálódott

A Ford sofőrjének nem volt esélye elkerülni a balesetet

A motoros átrepült a motorháztetőn, nagyjából 10 méteres légi út után ért földet. Viselt bukósisakot és protektor ruhát is, a ruhát a mentők vágták le róla. Ahonnan jött, az a Jedlik felől zsákutca, kint van a tábla is, ezért a Ford sofőrje nem számított abból az irányból járműre, így nem is tudott fékezni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és fotók: A baleset helyszínén készült fotók – Forrás: Motoros Angyal