Nem adta meg az elsőbbséget egy Honda Újpesten, egy másik autó oldalának csapódott, majd a villanyoszlopnak ütközött.

Nem állt meg

Kedd délután egy Honda Accord haladt az újpesti Csokonai utcán a Nádor utca felé. Amikor a kereszteződéshez ért, a sofőrje nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál, egyenesen áthajtott volna a Nádor utcán. Ez azonban nem sikerülhetett, mert a Nádor utcán a Türr István utca felől érkezett egy másik autó, amely a Honda jobb oldalába rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kitörött a Honda hátsó kereke

Fotó: G.K.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kitört az oszlop

A szabálytalan autó a nagy erejű becsapódás hatására háttal a Csokonai utca járdájára pördült, majd bal oldalával a sarkon álló beton villanyoszlopnak csapódott, amely ki is tört a helyéből.

Az autó összes légzsákja kinyílt

Fotó: G.K.

Nem volt bekötve

A Hondát vezető férfi nem használta a biztonsági övét, meg is sérült, szerencséjére nem súlyosan, viszont a villanyoszlop az autó bal oldali B oszlopához szorult, így a sofőr nem tudta elhagyni a roncsot, a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították őt ki a jobb oldali ajtón keresztül.

Elszállították az autót

Fotó: G.K.

Másik sofőr nem sérült

Ahogy beszámoltunk róla, a nagy sebességtől kisodródott egy BMW a Duna Plázánál tegnap este, a sofőr elmenekült a baleset helyszínéről. A villanyoszlopból az alsó fél méternyi beton szétszóródott, de a vezetékek megtartották egyenesen, nem dőlt ki. A másik autót már nem találtuk a helyszínen, de információink szerint nem károsodott komolyan, illetve a sofőrje sem sérült meg.

Gyorsan ment

Szombaton este egy fehér BMW közlekedett két utassal a 13. kerületi Meder utcán, a Duna Pláza oldalában. A Cserhalom utcába történő bekanyarodásnál a sofőr vélhetően túl gyorsan haladt, ennek következtében a BMW jobbra kisodródott.

Tetejére borult

A sofőr emiatt balra rántotta a kormányt, ettől viszont az autó megcsúszott, keresztbe fordult, és a tetejére borult. A sofőr és utasa el tudták hagyni a tetején heverő roncsot, ám ez a manőver annyira jól sikerült nekik, hogy ezzel a lendülettel el is hagyták a baleset helyszínét.

Kimásztak

Elképzelhető, hogy a sofőr alkohol, esetleg más tudatmódosító szer hatása alatt állt vagy jogosulatlanul használta a járművet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – G.K.