Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az öt férfival szemben, akik kokainnal, amfetaminnal, marihuánával, efedrinnel és hamis potencianövelőkkel láttál el a budapesti fekete piacot.

Börtönből szabadult

Egy 48 éves férfi egy másik, szintén kábítószer-kereskedelem miatt folyamatban volt, büntetőügyben 2020 augusztusában letartóztatásból szabadulva bűnügyi felügyelet alá került. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Asztalosműhelyben tárolták a drogot

Ezután ismét beszállt a drogüzletbe, és kokainnal kezdett kereskedni. Számára és egy 53 éves elkövető részére az ismerősük rendelkezésre bocsátott egy 21. kerületi asztalosműhelyt a továbbértékesítésre szánt kábítószer, illetve a hamis gyógyszerek tárolására.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy parkolóban csaptak le rájuk

A 48 éves férfi megbízott egy másik kereskedőt, hogy szerezzen neki kokaint, és ehhez 2021. május 31-én átadott egy gépkocsit egy bevásárlóközpont parkolójában. A megbízott beszerezte a kábítószert és éppen átadta volna azt a gépkocsiba elrejtve, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek.

Rengeteg drogot találtak

Ezután a nyomozók az asztalosműhelyben és egyes terhelteknél is kutatást tartottak, amely során megtalálták a sokféle kábítószert és hamis gyógyszert.

Fegyházat kértek rájuk

A vádlottakkal szemben az ügyészség fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabását, valamint hármukkal szemben több tízmillió forint erejéig vagyonelkobzást is indítványoz. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a drogkereskedő elfogása – Forrás: police.hu