Eltűnt az a 38 éves férfi, aki a kocsija mögé kötve húzott maga után egy fiatal nőt. A család szerint K. Gábor meg akarta ölni a lányt, mert nem szeretett volna külföldön prostituáltként dolgozni. A rendőrök már körözik az elkövetőt.

A közösségi oldalon is üzentek

 „Jobb lesz a Gábornak, ha nálunk jelentkezik, akkor talán megúszhatja élve!” A közösségi oldalakon is üzent a sértett családja annak az abonyi férfinak, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendelt el körözést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem kizárt, hogy külföldre menekült

Kállai Gábort egy hete keresi a hatóság, ám a Blikk információi szerint nem kizárt, hogy külföldre menekült a felelősségre vonás és a bosszú elől.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A szerelem ereje

Kállai Gábor nemrég ismerkedett meg egy másik abonyi család tagjával. A fiatal, csinos nőnek szerelmet színlelt, udvarolt, leígérte az égről a csillagokat is. A nő családja ismerte Gábor múltját, tudták, hogy akadnak homályos foltok az életében, de úgy gondolták, a szerelem ereje erősebb ezeknél, így elengedték a lányt.

Csoda, hogy megúszta

„Hiba volt – mondta a Blikknek N. Attila. – Hallottunk drogokról, prostituáltak futtatásáról, nem szabadott volna odaeengedni hozzá azt a lányt. Kiheverte volna a szerelmet, most meg olyan mély lelki sebeket ejtett rajta az a féreg a fizikai bántalmazás mellett, amin talán soha nem fogja túltenni magát. Azt, hogy pár kisebb hámsérüléssel megúszta, hogy „csak” könyékig kellett begipszelni, csoda.”

Autója után kötözte a lányt

A lány családja szerint Kállai Gábor a hazug szerelem után a frissen hozzá költöző szerelmét is arra akarta rávenni, neki dolgozzon prostituáltként külföldön, így szerezzenek pénzt a közös életükhöz. Amikor a lány erre nem volt hajlandó, bezárta a lakásukba, megverte, majd úgy akarta megtörni az ellenállását, hogy az autója után kötözte őt. Egyre nagyobb gázt adott, s az úton eleső fiatalt métereken át vonszolta az egyre gyorsabban haladó autójával.

Segítséget tudott kérni

A fiatal lánynak az volt a szerencséje, hogy a kötél elszakadt, ő pedig – minden erejét összeszedve, a sebei ellenére – felállt, majd befutott az első házba segítséget kérni. Ezt látva Kállai még nagyobb gázt adott, eltűnt, s azóta sem őt, sem az autóját nem látta senki.

Lezáratlan ügy

„Nincs ezzel lezárva, ezt nem lehet büntetlenül megúszni – mondta a lány unokanővére. N. Laura. – Ráadásul a családja még minket fenyeget a közösségi oldalakon, mintha az a szerencsétlen nő kötötte volna maga mögé a Gabi autóját, és ő húzta volna a kocsit, nem fordítva”

Börtönben a helye!

„Az a legkevesebb, hogy ezért börtönben a helye, de az sem lesz életbiztosítás neki, ezt ő is tudja, ezért menekül. Senki nem szereti a rácsok mögött sem azokat, akik fiatal, ártatlan nőket bántalmaznak, elrabolnak, megkínoznak. Ugyanaz a kín vár rá, amit ő tett azzal a szegény lánnyal” – fogalmazott a család.

Bocsánatot kell kérnie

Az N. család tagjai úgy látják, Kállai Gábornak, ha maradt benne még egy kis becsület meg tisztesség, náluk kellene jelentkeznie és bocsánatot kérnie, mielőtt feladja magát a rendőrségen. A család ráadásul ügyvédet is fogad, ha előkerül a bántalmazó, mert a gyanú büntetési tétele öt év: ám szerintük az kevés. Szerintük Kállai Gábor nem megleckéztetni akarta a lányt, hanem megölni, ezért azt szeretnék, ha emiatt járna el vele szemben a bíróság. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció