Szilágyi Liliána tavaly év végén beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy állítása szerint apja, Dr. Szilágyi Zoltán testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt – ezt az apa folyamatosan következetesen tagadta. Az úszónő most hosszú idő után ismét megszólalt az az ügyben, és minden eddiginél részletesebben osztotta meg a vele történteket a Klubrádió Kadarkai Endre által vezetett Szavakon túl című műsorában.

Nem kapott visszajelzést

„Az apukámnak akartam egész életemben megfelelni” – mondta Szilágyi Liliána Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában vasárnap. A volt úszónő azt mondta, szerint a gyerekeknek fontosak a szülői visszajelzések, a dicséretek, az útmutatások, de ez neki sem édesanyjától, sem az apjától nem adatott meg. Egyedül Gyarmati Dezsőnél és feleségénél, Bara Margitnál, a nagyszülői házban talált megértésre. Ők kezelték a fiatal lányt egyenlő félként, velük tudott bármiről is beszélgetni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Apai nagymama

Édesapja oldaláról csak a nagymamát ismerte, aki állítása szerint nem volt egészséges, mentálisan zavart volt, egy rossz természetű asszony, félt is tőle. Konkrét emléket is megosztott vele kapcsolatosan, miszerint 5-6 éves lehetett, amikor a nagymama fürdette, majd bevitte a szobába és elkezdett nyúlkálni a nemi szervénél.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kényelmetlen dolgokat csinált vele

Liliána azt állítja, hogy amikor jelezte, hogy ez kényelmetlen és nem akarja, azt a választ kapta, hogy ez nagyon fontos egy lánynál, hogy „minden fürdés után meg legyen nézve a nunija és hogy ezt ezentúl az apjának kell majd csinálnia”.

Nem mondhat el túl sok mindent

A szexuális bántalmazásokkal kapcsolatos kérdésekre kérdésekkel válaszolt, hiszen, mint elmondta, egyeztetett szakemberekkel és bizonyos határokon belül kell mozognia, nem szabad, hogy támadhatóvá váljon.

Durva történeteket mesélt

„Ha egy apa egy ágyban alszik a lányával, aki arra ébred, hogy a hímvesszője megmerevedve nekinyomodik a hátához, és nem érti, hogy mi történik, az szexuális zaklatás? Vagy, hogy egy lány első menstruációja után az apja a bugyiját elteszi, szagolgatja és mindenféle dolgokat mondogat rá? Vagy milyen dobozba tennéd, ha egy 19 éves lánynak a bugyijába nyúlva a szeméremdombját simogatná valaki?” – kérdezett vissza a sportolónő.

Kérdéssel válaszolt

Arra a kérdésre, hogy ezek megtörténtek-e, azt mondta, „én csak kérdezem, hogy szerinted ez micsoda? Én nem mondhatok semmi konkrétat, nem akarok támadható lenni”.

Az anyját is bántalmazta

Szilágyi Liliána mesélt arról is, hogy miután apja rájött, hogy őt fizikálisan nem lehet betörni, ha valami rosszat csinált, azért az édesanyát, Gyarmati Esztert bántalmazta, neki pedig végig kellett néznie. Elmondása alapján a tetteiért soha nem kért bocsánatot és soha életében nem mondta, hogy meg fog változni. Mindig csak azt hajtogatta, hogy ez az édesanyja és az ő hibája, hogy ilyeneket csinál.

Több örökséget várt?

Szilágyi Zoltán a botrány kirobbanása után Fiala Jánosnak azt állította, volt felesége, Gyarmati Eszter 400 millió forintot követel tőle, szerinte azért, mert nem örökölt annyit a vízilabda-legenda Gyarmati Dezsőtől, amennyit szeretett volna.

Vagyonjogi per

Arra is utalt, Liliána fellépése párhuzamosan történt a novemberében indult a vagyonjogi perrel. „Nagyon nagy csalódás volt számára, hogy ez a pénzösszeg nem annyi, és ő kis is fejezte, hogy mindenképp hozzá jut majd ehhez, és meg is jegyezte, hogy akkor rajtad keresztül” – mondta volt feleségéről a férfi.

Nincsenek jóban a testvérek?

Szilágyi Zoltán egyénként ebben a bizonyos interjúban azt is mondta, hogy felesége és annak féltestvére, Gyarmati Andrea nincsenek túl jó viszonyban. Gyarmati Dezső még életében azt kérte tőle, hogy „össze ne engedje a két lányt”.

Megverte Gyarmati Dezsőt?

Liliána a mostani interjújában nagyapjáról, Gyarmati Dezsőről is beszélt. “Nem egyszer, és nem egy ember előtt verekedtek össze, és apám nem egyszer verte össze a nagyapámat. 2001-ben is úgy jöttünk el, hogy a nagyapámat felszorította a falra”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: