Elmaradt Majka és Curtis tegnapi koncertje Zamárdiban, a szervezők ugynais nem engedték őket, hogy színpadra álljanak.

Az időjárás miatt nem léphettek fel

Majkáék péntek este 11 órakor kezdtek volna a Soundon, azonban az időjárási körülményekre hivatkozva a szervezők úgy döntöttek lefújják a bulit. Mindezt Majka késő este tudatta az Instagram oldalán a követőivel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Majka Instagramon jelentkezett be

A felvételen a zenész azt mondja: “Az van, hogy itt vagyunk a Balaton Soundon és gyakorlatilag most kezdődött volna a buli, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos, ami miatt nem odabent lenni még a sátorban sem”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Később sem engedték őket fellépni

Majka arról is beszélt, azt sem engedték nekik, hogy egy későbbi időpontban lépjenek fel, amikor már elvonul a vihar.

Itt a videó:

Csalódtak a rajongók

A rajongók persze joggal voltak nagyon csalódottak, volt aki kommenteben az írta: “Ne már srácok és ha elül a vihar???” – egy másik hozzászóló pedig így fogalmazott: “Hát sajnàlom srácok, majd legközelebb”

Valóban szörnyű idő volt

A Balaton partján – és az ország számos részén – egyébként valóban szörnyű viharos idő volt az éjjel. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a közösségi oldalon közzétett posztjából kiderül, hogy viharba került vitorlásokhoz riasztották őket.

Életmentés

A bejegyzés tanúsága szerint két hajót mentettek ki éjjel a viharos Balatonról. Az egyik egy elsodródott vitorlás volt Zánka közelében, a másik hajón, a keleti medence közepén azonban tizenketten voltak, felnőttek és gyerekeket.

Mindenki épségben kijutott

A vízimentők élő Facebook-videóban közvetítették, ahogy két mentőhajójuk a bajbajutott vitorlás felé tart. Később, a poszt frissítésében leírték, hogy sikerült mindenkit épségben partra vinni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a felvétel:

Kiemelt kép: Majka