A rajongók szúrták ki, hogy a korábbi sztárkajakos, Kucsera Gábor már jó pár hónapja egy másik lakásból posztolt, nem a családjával közös otthonukból. Az is kiderült, hogy Tápai Szabina nem érinthette meg férje telefonját.

10 év házasság után válnak

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy 10 év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A sztárpár már hónapok óta nem él együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyolc hónapja nem élnek együtt

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre már többször felröppent, ám egészen eddig nem bizonyultak igaznak a hírek. Most azonban a kézilabdázó maga erősítette meg a Story magazinban, hogy a férjével már nyolc hónapja nem élnek együtt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem volt biztos a döntésében

Szabina a válás okait is részletezte, elárulta, nagyon nehéz két év áll mögötte, a dologról pedig azért nem beszélt eddig, mert nem volt biztos a döntésében.

Volt megcsalás

„Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk” – mondta a lapnak Szabina, majd hozzátette:

Várta a küzdést

„Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben.”

Másik lakásból posztolt

A rajongók szúrták ki, hogy a korábbi sztárkajakos már jó pár hónapja egy másik lakásból posztolt, nem a családjával közös otthonukból. Tavaly novemberben több posztot is közzétett, ami egyébként egy televízió reklámozásának indult, de mégis lebukás lett belőle.

A „srácok lakására” vitte a tévét

A rajongók ezt kommentekben jelezték is, mire Gábor gyorsan megváltoztatta a leírást és odabiggyesztette, hogy „a srácok lakására” vitte az új tévéjét, ahol a foci világbajnokságot nézték. Nem sokkal később a bejegyzésnél korlátozták a hozzászólásokat, de Kucsi a következő képeken is ebben az ingatlanban volt látható – elevenítette fel a történetet a Bors.

„Ez nálunk egy nagy tabu téma”

Nem túlzás, Kucseráért nők ezrei rajonganak, Szabina annak idején azt mondta. nem akarja megtudni, ha férje megcsalja őt. Részben ezért hozták azt a szabályt, hogy a kétes eredetű üzenetváltásokról, telefonhívásokról, esetleges félrelépésekről egyszerűen nem beszélnek. Szabina egy alkalommal így fogalmazott: „Ez nálunk egy óriási tabu téma. Az elején voltak próbálkozások és nyomozgattam, de aztán meg lettem nevelve, nem érinthetem meg a telefonját” – jelentette ki.

Még nem adták be a válókeresetet

A válókeresetet még nem adták be, a kézilabdázó azonban úgy érzi lelkileg már elváltak az útjaik. Szabina és Gábor egyébként három gyermeket nevelnek, egy fiuk Bence, és két kislányuk született, Milla és Bella. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Forrás: atv.hu