Bangó Margit már másodszor győzte le a rákot! A népszerű énekes úgy fogalmazott: a hit erejével tudta kétszer is legyűrni a betegséget. „Az Úr mindig olyan orvost rendel ki számomra, aki a tökéletes gyógyulásomat hozza el” – tette hozzá.

Már a dédunokája is lediplomázott

A 73 éves dédnagymama mindenekelőtt elárulta, hogy már a dédunokája is lediplomázott. „Tinikémnek és a vőlegényének múlt héten volt a diplomaosztójuk, mindketten kitűnően végeztek. A dédunokám televíziós műsorkészítő szakon, a vőlegénye pedig a Zeneakadémián végzett. Ami ezt tetézi még, az az, hogy Mónikám esküvőjét is megtartották Cipruson. Mondhatni: egyelőre ünneplésből áll a nyár” – mondta a művész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kétszer is legyőzte a rákot  

Az igazán nagy bejelentés azonban a rákhoz kapcsolódik. Bangó Margit azt mondja, a hit erejével tudta kétszer is legyőzni a betegséget.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A hit ereje

„Ha Isten velem, kicsoda ellenem? Tudtam, hogy velem van, és meggyógyít. Mindig vannak problémák az ember életében, de nekem van egy nagy hitem, leteszem a Mindenható elé, és tudom, hogy velem van, és nem hagy el soha” – mondta a Hot! magazinnak.

A tökéletes gyógyulás útján

„Nem volt halálfélelmem, nem félek a haláltól, Isten kegyelméből győztem le a kórt. A Teremtő gyógyít, az orvosok pedig eszközök neki, de az Úr mindig olyan orvost rendel ki számomra, aki a tökéletes gyógyulásomat hozza el” – tette hozzá.

Rosszindulatú daganatok

Bangó Margit néhány hónapja részletesen beszélt betegégéről és elmondta: az első két műtét során rosszindulatú daganatot távolítottak el a testéből. Az énekesnő kemoterápián is járt, ami ezúttal szerencsére ez sem viselte meg őt annyira, mint a korábbi alkalmakkor.

Félt a kemoterápiától

„Volt kemoterápia, hat kemót kaptam. Féltem tőle, bevallom őszintén, mert húsz évvel ezelőtt, amikor volt a mellrákom, akkor nagyon rossz volt a kemoterápia. Persze más anyagot is kaptam. De most észre se vettem, hála a Jóistennek, úgyhogy minden rendben van” – emlékezett vissza.

Hisz a gyógyulásban  

„Ez a betegség azért nem úgy van, hogy vége van és akkor már nincs több kezelés. Sajnos, ez egy olyan betegség, amit állandóan kontroll alatt kell tartani három havonta. Nagyon hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni, mert nem az az ember vagyok, aki feladja – nyilatkozta néhány hónapja.

Nem vágyik külföldre

Bangó Margit a vakációval kapcsolatban arról is beszél, hogy fellépései miatt annyit utazott már életében, hogy egyáltalán nem vágyik külföldi nyaralásra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bangó Margit. Fotó: MTI