Szeptember 2-tól látogatási tilalmat rendeltek el a Honvédkórházban. A tiltás az intézményhez tartozó összes telephelyre érvényes, köztük a balatonfüredi szívkorházra is.

A koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt szerdától látogatási tilalmat vezettek be a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. A korlátozás az intézmény valamennyi fekvőbetegosztályára és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyeire érvényes .

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

A látogatási tilalom érinti az intézmény Róbert Károly körúti székhelyét, a Podmaniczky és Szanatórium utcai telephelyét, valamint a hévízi mozgásszervi rehabilitációs intézetének két telephelyét és a balatonfüredi kardiológiai és rehabilitációs intézetet is.

A vidéki kórházak többségében sem lehet látogatni

Csütörtöktől szintén teljes látogatási tilalmat rendeltek el koronavírus-fertőzések országosan növekvő száma miatt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményében. Az Orosházi Kórházban már szerdától tilos a látogatás.

Rekordmagas a fertőzöttség Magyarországon

A szerdán nyilvánosságra hozott adatok szerint 365 újabb koronavírussal fertőzöttet azonosítottak Magyarországon. Egy nap alatt ennyi beteg még az országos karantén alatt sem volt.

Budapesten több iskola és óvoda is felfüggesztette az oktatást, mert koronavírus-fertőzötteket találtak az intézményben.

Kiemelt kép: Honvédkórház – MTI/Lakatos Péter