Szörnyű tragédiával végződött a családi szülinapozás az elmúlt hétvégén. A rokonok napokkal később sem tudnak magukhoz térni a sokkból.

Halálos áramütés

Sokkoló tragédia rázott meg egy családot vasárnap délután Békésen. Halálos áramütést ért egy 27 éves nőt. A szomszédok egyszer csak azt vették észre, hogy rendőrök és mentők lepték el az utcájukat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zuhanyzás közben történt

A helyiek szerint, már korábban is voltak gondok a házzal, korábban ki is gyulladt. A Tények úgy tudja, a fiatal nőt zuhanyzás közben rázta meg az áram. Szerettei, majd a mentősök is megpróbálták újra éleszteni, de nem jártak sikerrel.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Édesanyja születésnapját ünnepelték volna

Katica a férjével együtt érkezett édesanyjához egy születésnapi partira. A történtek természetesen sokkolták a családot, a család nem tud napirendre térni a haláleset felett.  

Nemrég házasodott össze szerelmével

Katica nemrég házasodott össze szerelmével, párjával sikeres közös vállalkozást vezettek, már a közös gyerekeiket tervezték.

A bojler lehet a hibás

Hogy mi okozta a halálos áramütést, egyelőre még nem lehet tudni, de egyesek szerint a bojler hibásodhatott meg. A szakértők vizsgálják a történteket.

Mindenki szerette

A gyönyörű fiatal nőt rengetegen gyászolják a közösségi médiában, mindenki nagyon szerette. Halála váratlan volt, mindenkit megrázott, aki ismerte őt. 

Hihetetlen és felfoghatatlan

„Őszinte részvétem, Zoli bátyám! Számunkra ez annyira hihetetlen és felfoghatatlan, hogy pont ővele történt ez az egész dolog. Nagyon sajnálom Katicát, tiszta szívemből” – írta egy ismerős az áldozat édesapjának a Ripost szerint.

Búcsúzik a testvér is

„Drága Testvérem, Nővérem! Köszönöm az együtt töltött időket, hogy mindig vigyáztál rám, hogy mindig vittél magaddal mindenhova, hogy sminkeltél, öltöztettél, hogy csináltad a hajam. Hogy mindent el tudtam neked mondani, hogy viccelődtünk” – búcsúzott Katalintól a testvére.

„Gyere haza! Itt vár mindenki!”

„Nem fogja fel az agyam, ami történt, számomra nem haltál meg. Te voltál a ritka testvér, a jószívű, jólelkű, sose voltál senkire irigy, mindenkinek csak adtál, amit tudtál, az utolsódat is odaadtad akárkinek. Többé már nem hallom a hangod! Kit fogok hazavárni? Örökké bennem élsz! Szeretlek! Sose fog senki pótolni! Gyere haza! Itt vár mindenki!” – folytatódott a bejegyzés. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció