Karambolozott egy furgon és egy autószállító tréler Budapest 9. kerületében, a Soroksári úton, a Szabadkai út közelében. A furgon felborult az ütközés következtében. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amely az érintett útszakasz mindhárom sávján akadályozza a városközpont felé haladó forgalmat.

Csomagszállító az egyik érintett

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint egy Ford Transit csomagszállító üresen haladt csütörtök délelőtt a Határ út felől az Illatos út felé a 9. Soroksári úton, a külső sávban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A telefonját nyomkodta

A sofőr nem az utat figyelte, valószínűleg a telefonját nyomkodta, ezért a Soroksári út 160. számnál, az autószalonok magasságában csak későn vette észre az előtte parkoló Mercedes Atego autószállító trélert, amelyről vadonatúj Suzuki S-Crossokat pakoltak le a Suzuki szalonhoz.

Helyszíni felvétel:

Balra rántotta a kormányt

A Ford vezetője balra rántotta a kormányt, de így is ráhajtott az utánfutó mögötti bal oldali rámpára, felhaladt a trélerre, majd félig frontálisan belerohant az éppen lefele igyekvő Suzukiba, amelyet a Mercedes teherautó sofőrje vezetett.

Fotó a helyszínről:

Lezuhant

A Ford Transit balra lezuhant az utánfutóról és az oldalára borult, a hátsó Suzuki pedig nekicsapódott a második helyen szállított Suzukinak, amely az első, 45 fokos szögben szállított Suzuki alá fúródott. A csomagszállító fiatal férfi vezetője súlyosan megsérült, a teherautó sofőrje pedig szerencsére csak könnyebben, mivel indulás előtt szabályosan bekötötte magát, így a tréleren lévő S-Crossban kinyílt a légzsák.

Helyszíni felvétel:

Tűzoltók érkeztek a helyszínre

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a darus autómentőjük segítségével egyenként leemelték az összetört Suzukikat az utánfutóról, végül csörlővel a kerekeire állították a Ford furgont.

Suzukikat hozott

Egyébként az autószállító 4 darab Suzukit hozott a szalonba, de a leghátsóval még sikerült legurulni és beparkolni, a furgon akkor ért oda, amikor a sorban a harmadik járműre került volna a sor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.