Hiába vigyázott, hiába ki sem mozdul otthonról, mégis elkapta a koronavírust Baranyi László. A Família kft. 93 éves sztárját rosszullétek gyötrik, otthonában lábadozik.

Koronavírusos lett Baranyi László

Baranyi László elkapta a koronavírust.  A 93 éves színművészt rosszullétek gyötrik. Hat nappal ezelőtt vette észre magán tüneteket, ezután felhívta a háziorvosát, aki elrendelte neki a tesztet, amely pozitív lett.

Nem tudja, hol kapta el

A Família kft. egykori nagypapájának fogalma sincs, hogyan kaphatta el covidot, hiszen nem jár sehova otthonról, nem találkozott senkivel. Erről már korábban is beszélt, az unokái is le vannak tiltva, nem látogatják őt a járvány alatt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet

Talán most sikerül! Letartóztatták M. Richárdot, a rendőrök már úton vannak érte, hogy börtönbe vigyék

Feleségét is félti

Laci bácsi, aki a hétvégéig lesz karanténban, a legjobban attól fél, hogy a felesége is elkapja a vírust. A tüneteiről annyit mondott el, hogy „van bennem valami góc, pedig nem mondhatnám, hogy lázas vagyok. A lázmérő leginkább 35,5-öt mutat, egyszer szökött fel a testhőmérsékletem 38 fölé”. Hozzátette: hálás azért, hogy nem került kórházba.

Megviseli Sas József halála

A színész arról is beszélt, hogy nagyon megviseli Sas József halálhíre, hiszen több mint 60 éve voltak barátok.

Együtt jártak színitanodába

„66 éve ismertük egymást, 1955 óta. Engem kirúgtak a főiskoláról, őt meg nem vették fel – de hogy miért nem, azt nem tudom –, úgyhogy Rózsahegyi Kálmánnál találkoztunk, neki volt egy nagyszerű színitanodája. Osztálytársunk volt Hofi Géza, Mécs Károly, Sztankay István, Koncz Gábor, a lányok között Fodor Zsóka – ott ismerkedtünk meg, és lettünk testi-lelki jó barátok”  – mondta a színész.

Ritkán jár temetésre

„Nem szeretek az elmúlással szembesülni, ezért eleve ritkán járok temetésre. Józsiéra viszont mindenképpen elmennék, de az igazság az, hogy a legjobban úgyis a lelkemben zajlik a gyász. Ha el is jutnék a temetésre, akkor is csak utolsó útjára kísérésig maradnék, a sírba helyezést már képtelen lennék végignézni” – mondta a Borsnak Baranyi László.

Ez is érdekelhet

A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit Sas József haláláról ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: Baranyi László – Forrás: RTL klub