Egy órán át haldoklott az a 24 éves lány, akit egy horrorbaleset közben zuhant ki egy a száguldó autóból. Édesanyja, Margit most azért harcol, hogy megbűnhődjenek azok, akik lánya haláláért felelősek.

Hátul ült a lány

Ahogy írtunk róla, rendőrök, mentők és tűzoltók tucatja lepte el az utat Várpalota és Ősi között még március 18-án, miután egy kocsi letért az útról és egy fának csapódott. A kocsiban három fiatal utazott: az autót vezető K. Kristóf, az anyósülésen utazó H. László és a hátul ülő 24 éves Sujbert Melánia. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kizuhant az autóból

A brutális becsapódástól a fiatal nő kiesett a kocsiból, és métereket repült. Ennek ellenére úgy tudni, Meli ekkor még élt, később, az esetkocsiban vesztette életét. A baleset és a lány megtalálása között azonban majdnem egy óra is eltelt, az áldozat édesanyja szerint ugyanis a két férfi letagadta, hogy egy harmadik személy is utazott volna velük a kocsiban – írta a Ripost.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez történhetett

Margit elmesélte: lánya aznap csak egy baráti vacsorára ugrott el barátnőjével egy közeli pizzériába. Kristóf és László felajánlotta, hogy hazaviszik. „Az otthonunktól 1400 méterre fekszik a pizza bár, ami autóval 3 perc, gyalog negyedóra. Melikém viszont minél előbb haza akart érni, ugyanis betegeskedett, ezért szállhatott be a kocsiba. Biztos vagyok benne, hogy amikor ideértek, a lányom már nyitotta is az ajtót, hogy kiszálljon, a fiúk viszont tovább mentek Várpalota felé” – sorolta a Ripostnak az asszony.

Nem akart továbbmenni…

Az édesanyai szerint a lánya mindent megtett, hogy kiszálljon a kocsiból: vélhetően védekezett és tiltakozott is a tovább száguldás ellen. Úgy gondolja, eközben történhetett a végzetes baleset.

Tagadták

Margit és férje reggel kapták az életüket összetörő hírt, miszerint Melánia életét vesztette. Férjével ezután jártak utána a baleset részleteinek. Ekkor derült ki, hogy a becsapódás után nem sokkal egy kocsi állt meg a roncs mellett, a benne ülők felajánlották a segítségüket. A két férfi viszont letagadta, hogy más is utazott volna velük.

Nincs gond…

„Csak a sofőr volt az autónál, a másik vélhetően Melikémet kereste, de nem találta. Lehet, azt hitte, hogy berepült a közeli tóba. Ekkor azt mondta a lányomat is jól ismerő sofőrnek, hogy nincs semmi gond, jól vannak, ezért el is indult az autó Várpalotának.”

Hívták a rendőröket

„Nemsokára viszont egy másik autó is lefékezett, akik már kiszálltak. Nekik szintén azt mondták, hogy nincs semmi gond, ők azonban nem tágítottak. Mivel veréssel fenyegették őket, arrébb mentek, és onnan értesítették a segélyhívót” – mesélte sírva Margit.

Nem mondták, hogy volt utas

Úgy tudja, a két férfi sem a kiérkező rendőröknek, sem a mentősöknek nem mondta el, hogy más is utazott velük, haldokló lányát végül a tűzoltók találták meg. Mikor a tűzoltó bekapcsolta a reflektort, akkor látták meg a kislányt a roncstól úgy 9 méterre.

Még élhetett

„Mikor odamentek, még élt a lányom. A baleset negyed öt körül történt, és csak 5 óra 20 perckor találták meg. Egy órán át haldoklott súlyos sebesülésekkel az én kicsikém! Legalább foghattam volna a kezeit” – zokogott fel az édesanya, aki szerint, ha időben szólnak, lánya életét talán meg lehetett volna menteni.

Kideríti, mi történt

Azt akarja, hogy megkapják a büntetésüket azok, akik elvették tőle imádott kislányát, és azt, hogy ez más lánnyal ne történhessen meg. „Elvették tőlem a gyermekem, aki előtt ott állt az egész élet. Tervei volták: tanulni akart és anya szeretett volna lenni. Nem sokkal a halála előtt még egy babacipőt is vett, és azt mondta, hogy ezt a kislányának szánja. Nem hagyhatom, hogy mással is ez történjen, ha addig élek is, kiderítem, mi történt” – fogadta meg Margit.

Nem kértek bocsánat

„Nem kértek bocsánatot, de erre nincs is. Azóta pokol az életünk, üresek vagyunk belül.  A testvére, Rami azóta nem is önmaga, hiszen Melikémmel nem csak testvérek, hanem testi-lelki jó barátok is voltak. Én is ismertem a lányom minden lélegzetvételét, tudom, milyen ember volt: csodálatos, intelligens lány, akinek ellopták a jövőjét. Ezért felelniük kell” – szögezte le elszántan Margit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Deltahírek