A sportoló részletesen elmesélte, mit élt át, amikor elveszítette újszülött kisfiát. 25 hetesen, 500 grammal jött a világra. Bár túltették magukat a történteken, még is bíznak benne, hogy hamarosan érkezik a kistestvére.

Döbbenetesen kevés időt tölthettek együtt…

„Éjjel megszületett a fiam, császároztak igazából. Nem élte túl, 12 napot volt velünk” – mondta el Tóth Tímea válogatott kézilabdázó, akin egy héttel később már úgy tett, mint ha semmi sem történt volna. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kemény vagyok, az élet nem áll meg

Minderről a Spirit FM Nők, filter nélkül című műsorban mesélt részletesen a sportoló. „Nem lett elgyászolva, hanem azt gondoltam, hogy én kemény vagyok, az élet nem áll meg” – érzékeltette.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csodának élte meg ezt a 12 napot

Kisfia 25 hétre született, 500 gramm volt és szinte semmije sem fejlődött ki. Már az ötödik napon újra kellett éleszteni, nagyon komoly bevérzései voltak az agyában, komoly egészségkárosodással.

Szeretetük tartotta életben

„Igazából a mi szeretetünk tartotta szerintem életben, de én ott kimondtam azt is az orvosoknak, hogy egy ilyen kis csöppséget nem szeretném, ha még egyszer újraélesztenének. Mert akkor ott láttam, hogy őt igazából a gépek tartják életben, és nem azok a természetes reakciói voltak, mint az első két napban.”

Egy idő után előjött élsportoló énje

Már akkor úgy érezték, hogy a kis lelke nem igazán van velük. csodálatraméltónak nevezet az orvosok feléjük mutatott hozzáállását. „Egy idő után kiderült, abból ahogy látták, hogy milyen tartásom van, hogy élsportoló vagyok. Egy idő után könnyebbé vált minden, mert láttad, hogy úgy néznek rád, olyan szeretettel és mindent is csinálhattam.”

Meg kellett hozni egy fájó döntést

„Jött egy olyan emberke, aki kívülről látta ezt az egészet és azt mondta, hogy a mi harcunk az egy felesleges harc a fiunkért. És ugye ott meg kellett egy olyan döntést hozni, ami egy fájó döntés, de azt kellett mondani, hogy ha már úgy érzik, hogy nincs értelme annak a harcnak, amit folytatunk, akkor már ne az legyen, hogy a gépek még pumpálják bele az oxigént, és azt látom, hogy a fiam egyre lilább és rosszabbul néz ki.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Remélik, hogy hamarosan küldi kistestvérét

Éppen kérték, szóljanak, ha eljön a nap, amikor el kell búcsúzni. „Az is egy szép pillanat volt” – tette hozzá. Férjével már túl vannak a megrázkódtatásokon és remélik, hogy elhunyt fiuk majd küldi a testvért – olvasható a Borsonline szemléjében.

Itt nézheti, hallgathatja meg a teljes beszélgetést

(Kiemelt képünk Tóth Tímea látható, forrása a Facebook.)