Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi, mert nem sikerült a forgalmi vizsgája. Szerencsére a rendőrök időben érkeztek, így nem történt tragédia.

Elköszönt ismerőseitől

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy 20 éves helybéli elköszönt ismerőseitől a közösségi oldalon, vonat elé akar ugrani 2024. május 10-én. A kecskeméti járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A töltésen sétált

A rendőrök ellenőrizték a pályaudvart és környékét, valamint több vasúti útvonalat átnéztek. Kitartó munkájuk végül sikerre vezetett, a férfi nyomára Laczkó Roland r. zászlós bukkant, amint az egyik vasúti töltésen sétált – írja a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jött a vonat

Ezzel egyidőben jött a hír, miszerint egy vonat közeledik a helyszín felé. A rendőrnek nem volt vesztegetni való ideje, a bajbajutotthoz lépett és elkísérte a sínpár mellől, közben pedig végig szóval tartotta, próbálta lebeszélni öngyilkos szándékáról.

Sikertelen vizsga

Időközben a helyszínre érkezett a férfi édesanyja és a mentőszolgálat munkatársai is, akik végül elszállították a kórházba. Kiderült, hogy a fiatal felnőtt azért akart véget vetni az életének, mert sikertelen forgalmi vizsgát tett. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!