Baleset történt szombat este Budapesten, a Népszínház utca és az Auróra utca sarkánál. Egy Mercedes sofőrje elkapta a kormányt, és az autó előbb felugratott a villamosmegállóba, majd egy ház falának csapódott. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Lassított, majd megállt az előtte haladó

Szombat este a főváros 8. kerületében, a Népszínház utcában egy Mercedes igyekezett a Blaha Lujza tér irányába. Az autót vezető fiatal férfi a Nagyfuvaros utcát éppen elhagyta, amikor az előtte haladó autó valamiért lassított, majd megállt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A ház falának csapódott

A Mercedes vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban közlekedett, mert amikor a sofőr balra elkapta a kormányt, az autó a villamossínen megcsúszott, a szembejövő oldalra sodródott, majd felugratott a villamosmegállóba, kidöntött néhány zöld terelőoszlopot, éppen, hogy elkerülte a tűzcsapot, végül a Népszínház utca és Auróra utca sarkán álló ház falának csapódott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vittek egy gyalogost

Az egyik elrepülő terelőoszlop lábon talált egy gyalogost. Könnyebben megsérült, kórházba szállították. A sofőr nem sérült, és nagy szerencse, hogy a megállóban és a járdán sem ütött el senkit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK