Villamossal karambolozott az RTL Való Világ című reality műsorából ismert Baukó Éva. A szókimondó, másoknak rendszeresen beolvasó celeb most a Facebook népének ment neki. A szombati balesete után ugyanis sokan véleményt formáltak róla és ez nem tetszett neki. Szerinte döbbenetes, hogy ennyi frusztrált beteg ember van, akik csak “azért kommentelnek, hogy az ő szaros életük jobbnak tűnjön.” – írta Baukó Éva.

Zuglóban történt a baleset

Balesetet szenvedett szombaton Baukó Éva, az RTL Való Világ című reality műsorából ismert celeb. Kék Toyotájával egy villamossal ütközött a 14. kerületben, a Mogyoródi út és a Nagy Lajos Király útja sarkán. Így írt erről a közösségi oldalán:

Oldalba kapta a villamos

„Az egyenesen mutató zöld lámpára figyeltem, hogy zöld van és jobbra szerettem volna kanyarodni automatikusan, nem néztem szét és telibekapott egy villamos. A kocsim totálkáros lett.” – írja Éva. A celeb rutinos sofőr, nagyon sokat vezet, így nem érti, hogy fordulhatott a villamos elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagyon megijedt

“Szerintem elbambultam” – mondta. A volt villalakó nagyon megijedt, az ütközés után pár percig ki sem tudott szállni a kocsija roncsából. Végül egy rendőrnő kérte meg, hagyja el a kocsit, nehogy felrobbanjon.

Baukó Éva a mentőben

Forrás: Baukó Éva Facebook-oldala

Csattanásra riadt

Remegett a keze-lába Évának, amikor kiszállt az autójából, a roncsra nézve pánikrohama lett. “Anyukám itt van nálam Budapesten, kitettem az Árkádnál. Én mentem tovább a Nagy Lajos király úton és szerintem rutinból kanyarodtam jobbra a Mogyoródira, és már csak a csattanásra riadtam.” – folytatta a sztorit.

Nyakmerevítő

“A villamos a kocsim jobb oldalát kapta el, így szerencsére nem történt személyi sérülés. Az ütközés után sokan szaladtak oda hozzám, mindenki nagyon kedves volt, ezúton is köszönöm nekik! Jött tűzoltó, rendőr, mentő, utóbbi be is vitt a kórházba. Pánikrohamom volt, kaptam nyakmerevítőt, aztán kórházba vittek, ahol a lehetséges belső sérülések miatt csináltak röntgent, CT-t, ultrahangot. Összeteszem a kezem, hálát adok a sornak, hogy nem lett semmi bajom és szerencsére a villamos utasai közül sem sérült meg senki!” – mondta Éva.

Eladták a képeket

A közösségi oldalán Baukó Éva így ír az eset után történtekről: “Nem szerettem volna ezzel a balesettel haknizni, nem én hívtam fel a Blikket, ők hívtak amikor már a mentő bevitt a kórházba, mert valaki volt olyan kedves, hogy lefotózta a baleset után az autómat és a képet eladta 10 ezer forintért”

Szaros élet

Baukó Éva kiborult az újságcikkek alatt olvasható kommenteken. Így fogalmazott: “Olyan kommenteket olvastam az újságcikkek alatt, ahol, nevetnek egy ember balesetén-ami bárkivel előfordulhat-hogy én szégyellem magam. Azért mert valaki nem kedvel, miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Milyen emberek vannak a fotelben a telefon mögött? Nem szégyellitek magatokat? Nem is ismertek, csak egy képet láttok rólam! Mert volt véleményem és ki is mertem mondani  akár egyes celebekkel, akár mással kapcsolatban. Én a büdös életben nem kívánnék senkinek ilyet, sem hasonlót és nem nevetnék a baján! Mennyire rosszindulatú, frusztrált beteg emberek vannak, azért hogy az ő szaros életük jobbnak tűnjön másokénál. Idegen embereken köszörülik a nyelvüket!??? Senkinek nekik sem kívánok rosszat!!! Vigyázott rám az Őrangyalom.” – írta Baukó Éva. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baukó Éva és az összetört autója – BPK-montázs