Amint arról beszámoltunk, vasárnap, a Sztárbox szuperdöntőjében, Brasch Bence Árpa Attilával küzdött meg a ringben. A 2. menetben azonban a Vígszínház művésze úgy kiütötte Árpa Attilát, hogy színész-műsorvezető majdnem kiesett a ringből.

Nem ütötte a fejét

„Nem ütöttem annyira a fejét, igyekeztem inkább a testén lebontani. De veszélyes volt végig, így muszáj volt megállítanom, viszont nem szerettem volna nagyon bántani, nem akartam, hogy baja legyen” – mondta az rtl.hu-nak Brasch Bence. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kemény ütései voltak

„Nagyon szépen helyt állt és nagyon kemény ütései voltak. Szép mérkőzés volt, és nagyon jólesett, amit a végén mondott, hogy szerinte megérdemlem a győzelmet és jó helyre került az öv” – mondta a Vígszínház művésze.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Folytatja az edzést

Bence szerint a boksz egy veszélyes sport, szerinte ésszel kell csinálni, fel kell mérni az embernek az adottságait. „Nyilván nagyon sokat fejlődtünk meg jól szerepeltünk, de ezt a helyén kell kezelni, mert vannak, akik 10 éves koruk óta bokszolnak olyan aktivitással, mint mi az elmúlt egy évben, és ez behozhatatlan. Mindenképpen folytatom az edzést.”

Túlvállalta magát

A Csillag születik egykori felfedezettje azt is elmondta, hogy a sportot nem fejezi be a műsor után sem. „Az biztos, hogy most eléggé túlvállaltam magam. Szeretném mind a kettőt igazán megélni, és ahhoz az kell, hogy kicsit nyugisabb tempóban haladjak tovább. Elsősorban színész vagyok, ez a hivatásom. Ugyanakkor semmiképp nem szeretném abbahagyni a bokszot’.

Bajnoki öv

A mérkőzés után Árpa Attila sportszerűen annyit mondott, hogy a jobbik győzött, ugyanakkor sajnálja, hogy vége lett és így lett vége. A két versenyző között egyébként 20 év korkülönbség van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eredményhirdetés a Sztárboxban

Forrás: RTL

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vizsgálódik az NMHH

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Sztárbox című műsorral kapcsolatban a Médiatanács két eljárást is indított az elmúlt hetekben. A testület szerint a Sztárbox nem minősül sportműsornak, mivel abban nem profi sportolók láthatók, hanem amatőr versenyzők, ezért más korhatári besorolási szabályok rá.

Jövőre is lesz Sztárbox

A médiahatóság közleményében már az ügy lezárása előtt arról írt, hogy a műsor szerintük félelmet kelthet a fiatal nézőkben. Ennek ellenére a csatorna már a vasárnapi döntőben bejelentette, hogy jövőre is elindul a műsor.

Kiemelt kép: Árpa Attila kiütése – Forrás: RTL