Késelés történt szombaton Budapest 11. kerületben, a feltételezett elkövető, egy 41 éves férfi ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki, a rendőrök jelenleg is keresik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn hajnalban az MTI megkeresésére.

Késelés Újbudán

Újbudán szombat éjjel a lakosok hatalmas rendőrségi jelenlétre figyeltek fel, majd kiderült, hogy szörnyű esemény történt: az egyik lakásban megkéseltek egy férfit. A 11. kerületben lévő Karinthy Frigyes úti helyszínre több rendőrautó érkezett.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyosan megsérült az áldozat

A rendőrség azt írta, szombaton délután érkezett bejelentés, hogy egy 11. kerületi lakásban egy férfit megszúrtak. Őt később a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagyon sok rendőr érkezett

„Épp a dohányboltban vásároltam, amikor megláttam a sok rendőrt!” – mondta R. László. Több rendőrautóval érkeztek ki az egyenruhások. A helyiek szerint az áldozat és a támadó ismerhették egymást.

Körgangos házban történt

„Kinéztem a boltból és láttam a villogó rendőrautókat. Én nem itt lakom, csak erre volt dolgom, így nekem fogalmam sem volt, hogy mi történhetett. Aztán nem sokkal később itt megjelentek a házhoz tartozó lakók. Az egyik asszonytól kérdeztem meg, hogy esetleg tudja-e mi történik az épületben”  – idézte fel a történeteket László, aki azt is elárulta, hogy a bűncselekmény ez egy körgangos épületben volt és annak egy földszinti lakását vették körbe a rendőrök.

Órákig helyszíneltek

A szomszédok szerint a két férfi ismerhette egymást. „Én úgy tudom, hogy két férfi veszett össze valamin, majd az egyik felkapott egy kést és szíven szúrta vele a társát. Biztos, hogy ismerhették egymást, mert lakáson belül történt”  – mondta egy asszony, aki arról is beszélt, hogy a zsaruk órákig helyszíneltek és a sérültet elvitte a mentő. 

Nem biztos, hogy túléli

„Nem tudom, hogy életben maradt-e… Hihetetlen, hogy ilyen nálunk is megtörténik…”  – fejtette ki a házban lakó nő.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyes sérült

Az Országos Mentőszolgálatot, közölte, hogy a helyszínről egy súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett személyt szállítottak bajtársaink kórházba.

Kiemelt kép: illusztráció