Szörnyű tragédia történt a napokban, a Hernád Intercity egy vasúti átjárónál gázolt el egy férfit. A 25 éves Ákos azonnal meghalt.

Működött a fénysorompó

A Mávinform tájékoztatása szerint az arra közlededő vonat elgázolt egy embert a hernádszurdoki vasúti átjárónál. A fénysorompó működött és tilos jelzést mutatott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az InterCity gázolt

„A Kassáról Miskolcon át a Keleti pályaudvarra 6:01-kor elindult Hernád InterCity Hidasnémeti és Novajidrány között, Hernádszurdoknál halálra gázolt egy embert egy fénysorompós vasúti átjárónál” – közölték. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy 25 éves fiatal halt meg

A helyszínről származó információk szerint a gázolás áldozata egy mindössze 25 éves fiatal férfi, P. Ákos volt. A férfit rengeteg ember gyászolja, családja és barátai összetörtek a történtek után.

„Nem hiszem el, hogy elment”

„Ákos csodálatos fiatal férfi volt, még mindig nem hiszem el, hogy elment, és hogy ezt az utat választotta” – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak. Hozzátette, hogy Ákost mindenki kedvelte, a fiatal széles baráti körrel rendelkezett.

Szörnyű, ami történt

„Annyira kedves és jó ember volt, hogy nem volt nehéz kedvelni őt, így rengetegen ismerték és szerették Ákost. Szörnyű, ami történt” – tette hozzá.

Fantasztikus gyermeket vesztettek el  

„Egyáltalán nem tudom, mi történhetett a háttérben, hogy ezt választotta. Ha egyáltalán így történt, és nem csupán egy szörnyű és figyelmetlen pillanat eredménye ez az egész tragédia. Szegény szülőknek sok erőt kívánok, fantasztikus gyermeket vesztettek el. Nem tudom, hogyan fogják átvészelni ezt a tragédiát” – mondta egy ismerős.

 „Örökre emlékezni fogunk rá”

„Ákos az, akit nem lehet elfelejteni. Így megígérhetem, hogy annak ellenére, hogy elment, mi örökre emlékezni fogunk rá és soha nem feledjük. Nem tudom, miért tette, amit tett, és még az is meglehet, hogy soha nem fog rá fény derülni pontosan. De azt remélem, hogy a lelke már békére lelt” – fogalmazott egy másik ismerős. 

Vonatgázolás Szántódon is

A Kékvillogó.hu írt arról még januárban, hogy a Nagykanizsáról 17:14-kor elindult Tópart Intercity Szántód belterületén elütött egy embert.

Öngyilkossági szándékkal

A helyi információk szerint a tragédia Szántódon, a Május 1-je utcai vasúti átjárótól néhány száz méterre történt. Egy fiatal férfi valószínűleg öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció