Hazafelét tartott autójával vasárnap délben az a 17 éves focista, aki Diósjenőnél, a 2-es főúton fának csapódott. Bálint Gergő életét már nem tudták megmenteni.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy vasárnap autóbalesetben elhunyt a klub tehetséges labdarúgója, Bálint Gergő. A játékos a kocsijával hazafelé tartott vasárnap déltájban, amikor lesodródott az útról a Nógrád megyei Diósjenő közelében a 2-es főútról, majd fának csapódott.

A baleset helyszínére nem sokkal az ütközés után érkező, a mentőket értesítő szemtanú szerint több autós elmulasztotta a segítségnyújtást.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

„Vasárnap megálltam egy összetört kocsinál, sokan nem tették meg ezt… Annyira szerettem volna, hogy üres legyen és az utasa már a kórházban, jó kezekben legyen, de sajnos nem így történt. Nem tudtam segíteni, nem fértem hozzá, segítséget tudtam hívni, többet sajnos nem tehettem érte” – írta közösségi oldalán a fiút menteni próbáló nő.

Csapattársa, Kakuk Erik szívbemarkoló szavakkal emlékezett Bálint Gergőre.

“Nagyon jó barát volt, akire bármikor lehetett számítani. Ha arra volt szükség, vidám hangulatot teremtett az öltözőben, az ő zenéit hallgattuk, hogy felpörögjünk a meccsek előtt, ha kellett, beszédet mondott. Mindig mellettem volt, bátorított, segített” – mondta Kakuk Erik.

“Kilencévesen lettünk barátok, a kezdetektől csapattársak voltunk. A tragédia napján beszéltem vele, nem is tudok mit mondani… Nyugodj békében, drága barátom!”

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Katasztrófavédelem